BIST 10.471
DOLAR 32,78
EURO 35,09
ALTIN 2.451,76
HABER /  MAGAZİN

Sibel Canı müftülük uyardı

Ünlü sanatçı iddiasında yanıldı. İstanbul Müftülüğü açıkladı...

Abone ol

Sibel Can geçtiğimiz yaz Bodrum'da güneşlenmek için açıldığı teknede tangayla objektiflere yakalanarak magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Ünlü şarkıcı, bu yıl Umre'ye gitti ve döndükten sonra da 'Artık kimse beni bikiniyle görüntüleyemeyecek' iddiasında bulundu.

BASINDAN KAÇAMADI

Bu sene yine Bodrum'da tatil yapmaya başlayan şarkıcı, selülitleri görüntülenmesin diye günlerce pareoyla dolaşmış, hatta eşi Sulhi Aksüt ile birlikte botla açılarak güneşlenmişti. Sibel'in transparan pareosunun altında hayli kapalı bir mayo vardı. Ancak şarkıcı mayodan sıkılmış olacak ki, yakın arkadaşı modacı Nur Yerlitaş ile birlikte geçtiğimiz günlerde bir tekne kiraladı. İki arkadaş, gazetecilere görünmeden açık denizde doyasıya güneşlenip denize girmeyi planlıyordu. Ancak bekledikleri olmadı, Sibel iddiasında yanıldı. Şarkıcı, bikiniyle objektiflere yakalandı.

'KİMSE GÖRMEMELİYDİ'

Sibel'in
bu görüntüleri üzerine İstanbul Müftülüğü şu açıklamayı yaptı:

Umre'ye gitmiş biri denize girebilir ama, kimsenin göremeyeceği bir yerde olması gerekir. Sibel Hanım'ı gazeteciler görüntüleyebildiğine göre kendini göstermekten sakınmadı. Bu yaptığı haramdır.