BIST 10.471
DOLAR 32,78
EURO 35,09
ALTIN 2.451,76
HABER /  SPOR

Taraftar futbolculara saldırdı

Nevşehir'de oynanan Eskişehirspor-Altay maçında seyirciler ile futbolcular kapıştı.

Abone ol

Nevşehir'de oynanan Eskişehirspor-Altay maçı öncesinde ve maç sonrasında Eskişehirsporlu taraftarlar ile Altay Teknik heyeti ve oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Eskişehirspor taraftarlarının sözlü sataşmasıyla başlayan olayları polis güçlükle yatıştırdı.

Kapadokya Cup Futbol Turnuvası 3. kademe maçında Eskişehirspor ile Altay, Nevşehir 3 No'lu Çim Saha'da karşı karşıya geldi.

Maç öncesinde Eskişehir'den gelen bir grup Eskişehirspor taraftarı, tel örgülerin arkasından Altaylı futbolculara sözlü sataşmada bulundu. Futbolcuların taraftarlara karşılık vermesiyle büyüyen olaylara polis müdahale etti. Tel örgülerden saha içerisine girmek isteyen taraftarları polis güçlükle yatıştırdı.

Olayların ardından maç başlarken, maçta Eskişehirspor rakibi Altay'a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından her iki takım oyuncuları da sahayı terk ederken, çıkışta bekleyen Eskişehirspor taraftarları maçtan önceki hareketlerini sürdürdü.

Eskişehirspor taraftarları ile Altaylı futbolcular arasındaki gerginlik yeniden büyürken, taraftarları sahadan uzaklaştıran polis gerginliğin büyümesini önledi.