BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,76
ALTIN 2.420,13
HABER /  GÜNCEL

Shevchenko Beşiktaş için acı konuştu

Sheva, önceki gün 4-0 kazandıkları karşılaşmanın ardından Beşiktaş’la ilgili ilginç bir tespitte bulundu.

Abone ol

Dinamo Kiev’in yıldızı, “Schuster ve oyuncuların kariyerleri inanılmaz. Guti, Almeida, Ferrari ve Bobo’nun isteksizliği beni şaşırttı” dedi.

 UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’a her iki maçta da gol atan 35 yaşındaki yıldız futbolcu, 3’ü Ukrayna Milli Takımı formasıyla ay yıldızlı takımımıza karşı olmak üzere filelerimizi tam 15 kez havalandırdı. F.Bahçe (5 gol) ve G.Saray’dan (2 gol) sonra Beşiktaş da nasibini aldı Shevchenko’dan. Siyah beyazlı takım 4 maçta 5 gol atan Sheva, önceki gün 4-0 kazandıkları karşılaşmanın ardından Beşiktaş’la ilgili ilginç bir tespitte bulundu.

Kariyerleri müthiş Siyah beyazlılar için, “Asiller takımı” benzetmesini yapan Shevchenko, takım arkadaşı Goran Popov’a basın mensuplarının da bulduğu bir ortamda şunları söyledi; “Beşiktaş’ın hocası Schuster ve oyuncularının kariyerleri müthiş. Ancak sahada koşmuyorlar, mücadele etmiyorlar. Guti, Almeida, Ferrari ve Bobo kaliteli oyuncular. Ancak sahada hiçbir şey yapamadılar.

Defanstaki 3 numaralı oyuncuları (İsmail Köybaşı’ndan söz ediyor) bile topa vurup vurmamakta kararsız kalıyor. İnançları kalmamış.”