BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Shakiradan ilginç itiraf

Türkiye'ye konser için gelecek olan Shakira'dan ilginç itiraflar..

Abone ol

Shakira, Türkiye'ye gelmeden önce Hürriyet'e röportaj verdi. Çok ilginç açıklamalar yapan Shakira, "Meleyen bir keçi gibi ses çıkarıyorum ama bu sesle elimden gelenin en iyisini yaptım" dedi.

Fanatikleri olduğu kesin, geri kalanlar için de; albümlerini alıp dinler misiniz bilmiyorum ama şarkılarını biliyorsunuz. Çünkü radyoda, müzik kanallarında durmadan duyuyorsunuz, aksi gibi bir de şarkılara Türk usulü eşlik ediyorsunuz. Hafif kıvırarak filan. Ve görüyorsunuz kliplerinde, gittiyseniz konserlerinde kıvırmanın, göbek atmanın álásını yapıyor Shakira.

Dünyada albümleri yok satıyor, şarkıları çıktığı hafta bir numaraya oturuyor. Bütün bunların yanında röportajı okuduğunuzda göreceksiniz, samimi, mütevazı ve şeker bir tavrı var. Shakira, Bonus Card’ın 7. yılı şerefine İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından BKM işbirliğiyle 9 Temmuz Pazartesi akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena’da olacak. Sorularımızı ABD’den cevaplandırdı.

  • Anneniz yarı İtalyan, babanız ise Lübnan kökenli Kolombiyalılar. Bu çok kültürlülük müziğinizi nasıl etkiledi?

    - Bu, müziğimde çok sıradışı bir kokteyl yapmama yardım etti. Müzikte füzyon çok hoşuma gidiyor, daha da iyisi bunu zorlamayla yapmıyorum, doğamda var.

    • Lise öğretmeninizin sesiniz için "Bir keçinin melemesini andırıyor" demesi sizi üzmüş müydü?

      - Tabii ki... Ezici bir yumruk gibi üstümde hissetmiştim öğretmenimin bu yorumunu. Fakat şimdi dönüp baktığımda, yaş aldıkça, olgunlaştıkça, bir insanı diğerlerinden farklı kılan şeyin böyle detaylar olduğunu anlıyorum. Hálá meleyen bir keçi gibi ses çıkarıyorum ama sanırım bu sesle elimden gelenin en iyisini yaptım.