BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  MAGAZİN

Mali Alişana sert çıktı

Mehmet Ali Erbil bir zamanlar kızıyla nişanlı olan Alişan'ın sözlerine sert çıktı

Abone ol

Demet Akalın, geçtiğimiz hafta da Alişan'la birlikte sunduğu TV şovunda; 'Alişan'a bir an önce şerefli bir babanın şerefli bir kızını bulmak istiyoruz' diyerek M. Ali Erbil'e gönderme yaptı. Alişan ise bu sözlere karşı sessiz kaldı.

Konuyla ilgili hiç konuşmayan Mehmet Ali Erbil de suskunluğunu bozdu.

* Demet Akalın ile aranızda başlayan bu söz düellosunun nedeni nedir?
Biz Arto ile katıldığımız bir programda, Hande Yener'in daha önce Demet Akalın'a söylediği bir sözü tekrarladık; 'Bir Demet tanıyoruz o da Demet Kutluay' dedik. Üstelik bu kelime bize ait bir söz değildi. O espriyi gündeme getirdik ve bu söz alıp başını gitti, olaylar farklı bir boyuta ulaştı.

* Çok terbiyesizce, çok çirkince ve bize yakışmayacak dereceye geldi. Biz ailece yıllardır bu tarz polemiklere girmedik. Kızım nişanlısından örnek bir şekilde ayrıldı, üç aydır kimseye tek bir kelime etmedi. Duruşuyla, konuşmasıyla, tavrıyla bunu gösterdi. Ben de kızımın yanında durmaya çalıştım. Alişan'ın arkasından konuşmamaya özen gösterdik.

* Alişan'a bir kızgınlığınız var sanırım..
Erkeklik, delikanlılık sağda solda konuşmayla olmaz! Bir kadın, senin 5 yıl beraber olduğun ve nişanlandığın birisi için 'Şerefsiz' diyebiliyorsa sen de onun yanında durabiliyorsan; bunu sorgulaması gerekir insanın!

* Okan Karacan'ın kızınız hakkında söylediği sözlerden sonra, sizin Okan Karacan ile samimiyetiniz yüzünden Alişan'ın bu tavır içine girdiği söyleniyor...
Alişan ve Demet Akalın'ı söyledikleri sözlerden ötürü mahkemeye vereceğiz. Avukatlarım, hukuk açısından ne gerekiyorsa yapacak. Çalışmalara başladılar. Yapılanlar cezasız kalmayacak.

* Alişan'ın ailesiyle aranızdaki anlaşmazlık yüzünden Sezin ve Alişan'ın ayrıldığı söylendi...
Biz Alişan'ın anne ve babasını arayıp, 'Size gelmek istiyoruz. Bu konuyu bir de biz büyükler konuşalım' diyerek uzlaşıcı bir teklif götürdük. Ama onlardan asla böyle bir şey gelmedi.

* Neden erkek tarafına böyle bir teklifle gittiniz? Kızınız ayrılmayı istemiyor muydu?
Öyle bir problemleri vardı. Biz elimizden geldiğince sabırlı davranıp, yeniden bir araya gelmeleri için mücadele ettik. Ama karşı taraftan bunu görmedik. Bundan sonraki gelişmeler artık bizim dışımızda gerçekleşecek.

* Alişan size saygı duymadığını söylemişti!
O kendi aile terbiyesi. Bundan sonra bir tek sussun yeter. Bir erkek gibi dursun! Anadolu erkeğinden söz ediyorsa; Anadolu erkeği gibi davransın. Son dönemlerdeki davranışları hiç öyle değil çünkü. Adam gibi sussun, susmasını bilsin!

* Alişan'ın bir gün sizin için böyle sözler sarf edeceği aklınıza gelir miydi?
Yanındakilerden etkilenmiş olabilir. Ben sadece şu bilinsin istiyorum; Alişan 'Babamlar Mehmet Ali bey'i konuşmaya çağırdı' demiş ama böyle bir şey söz konusu değil. Ben uzlaşmak için Tuğba'yla birlikte gittim evlerine. Onlardan böyle bir talep hiç gelmedi.