BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,96
ALTIN 2.421,77
HABER /  MAGAZİN

Sezen Harbiye'yi salladı geçti

Konserde Fahir Atakoğlu ve orkestrasıyla birlikte sahne alan Minik Serçe, söylediği birbirinden güzel şarkılar kadar hoş sohbetiyle de kendisini dinlemeye gelenleri mest etti.

Abone ol

Sezen Aksu Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'da konser verdi. Fahir Atakoğlu yönetimindeki orkestra eşliğinde sahneye çıkan Sezen Aksu konserine 'Gülümse' adlı şarkısıyla başladı. Yaklaşık 3.5 saat sahnede kalan ünlü sanatçı, konseri boyunca hem seyirciyle bol bol sohbet etti, hem de esprileriyl izleyicileri kahkahaya boğdu.

SANATÇI DOSTLARIYLA BİRLİKTE ŞARKI SÖYLEDİ

Aksu, birçok yakın dostunu da konserin sürpriz konukları olarak sahnede ağırladı. Bunlardan ilki, ‘Hâkim Bey’ adlı şarkısıyla son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Mehmet Erdem’di. Aksu, bu şarkıyı Erdem’le birlikte seslendirdi. Minik Serçe’nin 2’nci konuğuysa Nilüfer oldu. Minik Serçe, yoğun alkış eşliğinde sahnedeki yerini alan Nilüfer’e, “Kalbimin içi, iç organlarım erim erim eridi sana. Allah seni bize bağışladı, birlikte yaşlanmayı da nasip etsin. Ucundan başladık da” dedi. İkili, ‘Sen Ağlama’ ve ‘Geri Dön’ü birlikte seslendirdi. Gecenin son konuğuysa, Aksu’nun seyirciye, “En sade haliyle burada” diyerek takdim ettiği yakın dostu Nükhet Duru oldu. Üzerindeki pullu bluzla her zamanki gibi şıklığını konuşturan Duru, yeni şarkılarından birini seslendirdi.

'Vay' adlı parçasını seslendirdikten sonra "Bunu da Meral'e (Okay) gönderiyorum" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

ÖZEL SUTYENİNİ TAKTI

Madonna konserinden çok etkilendiğini söyleyen Sezen Aksu, özel olarak yaptırdığını söylediği sutyeni taktı. "Bu bir protatif, bunu geliştirip uçlarından su ya da süt fışkıranını da hazırlayacağız. Bizim Madonna'dan neyimiz eksik" diyerek seyircileri kahkahaya boğdu.