BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,55
ALTIN 2.377,98
HABER /  MAGAZİN

Tayt yerine kırmızı mini!

Sekiz gündür süren festival kapsamında Mustafa Ceceli, Gripin, Kolpa gibi sanatçıların yer aldığı halk konserlerinde son noktayı Atiye koydu.

Abone ol

Küçükçekmece Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu 7.Uluslararası Göl Festivali kapsamında önceki akşam aralarında Filistin, ABD, Brezilya, Macaristan, TAyvan gibi ülkelerden gelen dansçıların şovu önceki akşam Küçükcekmece'de sergilendi.

Festivalin kapanışında sekiz ülkeden gelen gençlerle birlikte sahneye çikan Küçükcekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay tüm gençlere teşekkür ederken onlara birer hatıra olarak plaket takdim etti. Aziz Yeniay, Atiye konserinden önce günlerdir festivali takip eden ve kamoyuna bilgilendiren gazetecilere birer teşekkür plaketi takdim etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Binlerce kişinin katıldığı fesitvalde son olarak sahneyi genç şarkıcı Atiye aldı. Konserlerinde ve özel gecelerde sahne aldığı yerlerde devamlı tayt giymesi ile konu olan Atiye bu sefer tercihi kırmızı mini bir elbiseden yana kullandı. Genç şarkıcı yaklaşık bir buçuk saat süren konserinde Küçükcekmecelilere unutulmaz bir gece yaşattı.