BIST 9.680
DOLAR 32,54
EURO 34,97
ALTIN 2.426,77
HABER /  MEDYA

Şevkat Yerimdar son bölüm neler oldu 20.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Şevkat Yerimdar dün akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerle buluştu. Herkes merakla Şevkat Yerimdar'ın 20.bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Peki Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı detaylar haberimizde.

Abone ol

Başrollerini Esin Uçlar ile Özgürcan Çevik'in paylaştığı Şevkat Yerimdar dün akşam 19.bölümüyle ekrandaydı. Esin ve Seval'in kapışmasını izlediğimiz Şevkat Yerimdar'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunu herkes merak ediyor.

Önce film olan sonra diziye çevrilen Şevkat Yerimdar'ın 20.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Diziyi ilgiyle izleyenler Şevkat Yerimdar'ın yeni bölüm fragmanını heyecanla bekliyor. 

ŞEVKAT YERİMDAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Holdingteki köstebeği bulmaya çalışırken bir taraftan da Şevkat'in kurumsal hayatla savaşı devam etmektedir. Fakat bu süreç onun iyice mahalleden kopmasına ve Esin'e vakit ayıramamasına yol açmıştır.

Şevkat ilk fırsatta Esin'e yemek teklifinde bulunur. Ama işler karışır ve aynı gece Seval'i de yemeğe çıkartması gerekir. Böylece zorlu bir köşe kapmaca başlar.
 
İsmail, Erkan ile aşık atışması yapmayı kabul eder ama bunun nasıl olacağını hiç hesaba katmamıştır. Tüm mahalle türkü barda toplanır. İsmail hem Erkan hem de nasıl kendisi olacağını kara kara düşünmektedir. Sonunda parlak fikir Cuma'dan gelir.
 
Esin, iyice bunalmaya başlamıştır. Şevkat'in de uzaklaşması onun için son nokta olur. Cevdet'in de onayı ile mahalle ile ilgili şok bir karar alır. Herkes panik içinde olacakları beklemektedir artık.