BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.441,94
HABER /  MEDYA

Ateşböceği 13.bölüm fragmanı Aslı ve Barış fena yakınlaştı

Ateşböceği 13.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Artık pazar günleri yayınlanan ve ilgiyle takip edilen dizinin final yapacağı konuşuluyordu. Peki Ateşböceği 13.yeni bölüm fragmanında neler var 13.bölümde final yapacak mı?

Abone ol

Başrollerini Nilay Deniz ile Seçkin Özdemir'in paylaştığı Ateşböceği 13.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aslı ve Barış'ın aşk yaşayacağı yeni bölümde neler olacak? Ateşböceği yeni bölümde final yapacak mı? Ateşböceği yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Ateşböceği bu hafta 1 Ekim tarihinde yayınlanacak olan yeni 13.bölümde Aslı ve Barış'ın aşkına şahit olacağız. Beraber çalışmaya başladıktan sonra birbirlerine aşık olan ve fakat bunu itiraf edemeyen çift yeni bölümle birlikte sevgili oldu. Peki Ateşböceği 13.bölüm neler yaşanacak? İlayda bu olaya nasıl tepki verecek? Gelin hep birlikte fragmanı izleyelim

ATEŞBÖCEĞİ FİNAL Mİ YAPACAK?

Yapım şirketi ve kanal arasında imzalanan anlaşmaya göre Ateşböceği sadece 13 bölüm yayınlanacak. Herkes merakla dizinin bu hafta final yapıp yapmayacağını konuşuyor. Görünen o ki dizi bu hafta final yapmayacak. Fakat reytinglerde kanal ve yapımın istediği sırayı elde edemezse Aslı ve Barış aşkı sona erecek.