BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  MAGAZİN

Sevişirken görüntülenmeyi o istedi!

Eşi Ivana Sert’e, kendisini eski arkadaşı Hatem Yavuz ile aldattığını iddia ederek boşanma davası açan işadamı Yurdal Sert’e yanıt, Yavuz’dan geldi

Abone ol

Ünlü işadamı Yurdal Sert ve eşi Ivana Sert arasında yaşanan iddialar giderek kızışıyor.

Eşi Ivana Sert'e önceki gün boşanma davası açan işadamı Yurdal Sert, mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde eşini, ortağı ve eski arkadaşı Hatem Yavuz ile ilişki içinde olmakla ve tazminat koparmak için birlikte kendisine tuzak kurup, hayat kadınlarıyla sevişme görüntülerini kaydedip saklamakla suçlamıştı. 

İSTEĞİYLE ÇEKTİM

Ivana'nın ortağı ve Yurdal Sert'in eski arkadaşı Hatem Yavuz, Sert'in tazminat vermemek için kendisini piyon olarak kullandığını belirtip, söz konusu sevişme görüntülerini de Yurdal Sert'in isteğiyle kaydettiğini söyledi. Fok derisi ticareti nedeniyle çevrecilerin tepkisini çekmesiyle adını duyuran Hatem Yavuz, fok, kanguru, dana, kuzu derisi ticareti, işlemesi ve moda tasarımı işi yapıyor. Adana'da doğan Avustralya'da büyüyen, Hong Kong'ta uluslararası ticaret üzerine üniversite eğitimi alan ve eşinden de geçen yıl boşanan bir çocuk babası Hatem Yavuz, Yurdal Sert'i suçlayıp şunları söyledi:

BENİ PİYON OLARAK KULLANIYOR

Tazminat için bunları yapmış olmasına inanamıyorum. Sürekli beraber olduğumuz, annelerimizin birbirini tanıyıp konuştuğu, evlerimizin anahtarı birbirimizde olan arkadaşız. Oğulları Ateş'le benim oğlum Salim, aynı yaştalar ve onlar da arkadaşça büyüyordu. Şoktayım. Boşanma davasında beni piyon olarak kullanıyor. Yurdal bunları kendi başına yapacak kadar vicdansız değil. Hep abisi yaptırıyor.