BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

F.Bahçe'de muhalifler kulisleri karıştırdı

Fenerbahçe'nin muhalif sesleri olağanüstü kongre yapılsa dahi Aziz Yıldırım'a destek çıkma kararı aldı

Abone ol

Tutukluluğu süren Aziz Yıldırım'a 'arkandayız' mesajı vermek için kulislere başlayan muhalif üyeler, olağanüstü kongreye gidilse bile oy pusulalarındaki diğer adayların ismini silip 'Aziz Yıldırım' yazma kararı aldılar.

Özellikle son dönemde Aziz Yılmaz ve Hakan Bilal Kutlualp'in Aziz Yıldırım'ı hedef alan konuşmaları, Fenerbahçe camiasında büyük yankı uyandırdı. Camianın önemli isimlerinden Vefa Küçük'ün 'şike soruşturması' konusundaki fikirleri ve 'birlik mesajları'nın ardından, son kongrede Yıldırım ile yarışan Şadan Kalkavan'ın Metris Cezaevi ziyareti sonrasında yaptığı açıklamalar, Sarı-Lacivertli camia içindeki muhalif grubu da etkisi altına aldı.

MUHALİFLER TEK SES!

Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyelerinin büyük çoğunluğu, bu süreçte olağanüstü kongreye gidilme kararı alınsa dahi, Aziz Yıldırım'dan yana oy kullanmak adına ortak karar alınması yönünde kulislere başladı. Yönetim ve başkanlık seçimlerinin ayrı ayrı gerçekleştirildiği Sarı-Lacivertli camiada, olası bir seçimde başkanlığa aday olacak yeni bir isim gündeme gelse bile, oy pusulalarındaki bu isimler çizilecek, yerine 'Aziz Yıldırım' yazılacak. Yıldırım'a destek verenlerin yanı sıra mevcut yönetime muhalif kanadın da bu yönde ortak karar alma girişimi, hem yargılanacağı günü tutuklu olarak bekleyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 'arkandayız' mesajı vermek hem de camiada içindeki çatlak seslerin önüne geçmek anlamını taşıyor.