BIST 9.525
DOLAR 32,63
EURO 34,84
ALTIN 2.503,13
HABER /  DÜNYA

Sevilen oyun Call of Duty sinema filmi oluyor

Tüm zamanların en çok satan oyunlarından olan ve yeni serisini yaklaşık bir ay önce severlerine sunan Call of Duty, sinema filmi oluyor.

Abone ol

İlk olarak 2003 yılında Activison eşliğinde oyun dünyasına merhaba diyen Call of Duty, sinema filmi olacak. İlk olarak Activision Blizzard Stüdyoları'nın ilk  "Sicario 2" filminin yönetmeni Stefano Sollima tarafından yazılacağı açıklanmıştı. Serinin birinci filmi daha çıkmadan gündeme gelen iddialara göre serinin ikinci filmini "Black Panther" filminin yazarı Joe Robert Cole'un yazacağı ortaya çıktı.

Daha birinci filmin oyuncu kadrosu ve dağıtımcısı netlik kazanmış durumda değilken Variety'de yer alan habere göre stüdyo ikinci filmin çalışmalarına şimdiden başladı.

Activision Blizzard Stüdyo'larının başkanı Cole hakkında resmi bir açıklamada bulunmuş olmasa da, birçok kaynak Cole'un ikinci filmi kaleme alacağını iddia etti.

Bugüne dek toplamda 15 oyun ve 250 milyon satış gibi erişilmesi güç bir başarıya imza atan Call of Duty serisinin , 2003 yılında oyuncularla buluşmasından beri sıkça beyaz perdeye uyarlanacağı iddia ediliyordu.

Filmlerin ne zaman çekilip ne zaman vizyona gireceği ise merak konusu oldu.