BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sevgilisiyle kocasını parçalara ayırdı

Ümraniye'de çöp konteynerında bulunan başı kesilmiş bir erkeğe ait cesedin esrarı çözüldü.

Abone ol

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 19 Mart 2008 tarihinde Ümraniye Dudullu Göztepe Caddesi'ndeki bir çöp konteynerinde kafası olmayan bir erkek cesedi bulunması üzerine araştırma başlattı. Kafası bulunamayan cesedin üzerindeki pantolon ve diğer eşyadan yola çıkılarak gerçekleştirilen araştırma sonucunda, cesedin ''polise mukavemet'' suçundan hakkında daha önceden yasal işlem yapılan Süleyman Pınar'a (32) ait olduğu belirlendi.

Bu tespitin ardından ölen kişinin yakın çevresini incelemeye alan polis, konuşmaları ve hareketleri şüpheli görülen Süleyman Pınar'ın eşi Şenay Pınar'ı (29) gözaltına aldı.

KARISI İTİRAF ETTİ

Yapılan sorgulamada, Şenay P. cinayeti sevgilisi Selahattin M. İle birlikte işlediklerini itiraf etti. Sorgulama sırasında gözyaşları arasında cinayeti anlatan Şenay P., "Kaçarak evlendiğim Süleyman beni sürekli olarak dövüyordu. Hem dolandırdığı kişilerden, hem de arandığı polislerden kaçıyordu. Bu yüzden sürekli olarak ev değiştiriyorduk. Bana yaptığı işkencelere artık dayanamaz oldum. Sığınacak birilerini ararken Selahattin ile tanıştık. İlişkimiz ilerledi. Selahattin ile birlikte Süleyman’ı öldürerek ondan kurtulmaya karar verdik" dediği öne sürüldü.

KAFASINA TÜPLE VURDULAR

Bunun üzerine yaptıkları plan gereği Büyükçekmece Esenyurt’taki evlerine gelen Selahattin M.'nin uyuyan eşi Süleyman P.'nin kafasına tüple vurarak öldürdüğünü iddia eden Şenay P., "Öldükten sonra cesetten kurtulmak için de Selahattin, Antalya’da bulunan arkadaşı Mustafa’dan yardım istedi. Mustafa da Antalya’dan gelerek kimliği belirlenmesin diye cesedin kafasını bıçakla ayırdı. Ardından çöp poşetlerine koyduğumuz ceset parçalarından kafa ile gövdeyi ayrı ayrı çöp konteynırlarına attık" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

Bu ifade doğrultusunda harekete geçen ekipler, Selahattin M.(22) ile Mustafa E.(22)'yi yakalayarak gözaltına aldı. Sorgulaması yapılan iki zanlı da suçlarını itiraf etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan Şenay P., Selahattin M., Mustafa E. çıkarıldıkları Ümraniye Adliyesi’nde mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.