BIST 10.004
DOLAR 32,37
EURO 34,76
ALTIN 2.428,50
HABER /  GÜNCEL

Sevgilisini Kapan galaya geldi

'Ejder Kapanı'nın galasına aşıklar damga vurdu. Filmdeki sevişme sahneleriyle çok konuşulan Berrak Tüzünataç ile Kenan İmirzalıoğlu geceye sevgilileriyle katıldı.

Abone ol

'Ejder Kapanı'nın galası Cinebonus G-Mall'de yapıldı. Uğur Yücel, Kenan İmirzalıoğlu, Nejat İşler, Ceyda Düvenci ve Berrak Tüzünataç'ın başrolünü paylaştığı film hakkında oyuncular açıklama yapmaktan kaçındı. Kenan İmirzalıoğlu ile sevişme sahneleriyle dikkat çeken Berrak Tüzünataç, geceye filmde de rol alan sevgilisi Nejat İşler'le, İmirzalıoğlu ise Zeynep Beşerler ile katıldı.

CİNAYET ZİNCİRİ
FİLMİN konusu şöyle: İstanbul'da bir cinayet zinciri başlar. Güneydoğu'da askerliğini yapan Ensar'ın (Nejat İşler)  12 yaşındaki kız kardeşine tecavüz edilir. Ensar ortadan kaybolur ve şüpheli listesine alınır. Cinayet masasından Abbas (Uğur Yücel) ve Akrep Celal (Kenan İmirzalıoğlu), soruşturmayı üstlenir. Katil çok zeki ve hızlı hareket etmektedir. Halk, suçluları cezalandırdığı için katili desteklemektedir.

10 üzerinden 9 çünkü ben yokum
Galaya katılan Cem Yılmaz, 'Yahşi Batı'nın ardından yeni bir film projesi olmadığını söyledi. 'Yaş sınırlaması'na da değinen Yılmaz, 'Filmin hakkı neyse onu veriyorlar. Bundan sonra yapacağım filmlere 46 yaş üstü de verilebilir. Benim filmim çocuk filmi değil. Bu tür uyarıların konması çok normal' dedi. Gazetecilerin 'Ejder Kapanı'na 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?' sorusunu '9 veririm'  şeklinde yanıtlayan Cem Yılmaz, '1 puan kırdım çünkü filmde ben yokum' diye konuştu.