BIST 9.984
DOLAR 32,40
EURO 34,81
ALTIN 2.435,48
HABER /  GÜNCEL

Dikkat! Bugün çok üşüyeceğiz

Beklenen gün geldi!.. Günlerdir uyarısı yapılan kar yağışı bugün itibari ile başlayacak... Fırtına da çok şiddetli olacak!

Abone ol

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, yurdun bazı kesimleri için 'kuvvetli rüzgar ve tipi şeklinde kar' uyarısında bulundu.

İstanbul, bugünden itibaren 4 gün boyunca kar yağışlı olacak. Fırtınanın şiddeti 90 kilometreyi bulacak. Kilyos gibi Batı Karadeniz sahillerinde, dalga boyunun 7 metreyi aşması bekleniyor.

İstanbul, 4 günlük yağış nedeniyle alarmda. İstanbul Valisi Muammer Güler, 'Dört gözle kar yağışını bekliyoruz. Yerde 7-8 cm kar olmalı ve çocuklar gönüllerince eğlenmeli. İnşallah cumartesi günü böyle bir kar gelecek. Çarşamba'ya kadar yağışların süreceği söyleniyor. Sıcaklık mevsim normallerinin altında olacak' dedi.

KIRKLARELİ EKSİ 15'İ GÖRÜYOR

Trakya'da Balkanlar'dan gelen soğuk hava ve yağışın etkisi artarak devam ediyor. Sıcaklığın bugün Edirne'de eksi 9, Kırklareli'nde eksi 15 derece olması bekleniyor. Çanakkale, İzmir, Aydın, Mersin çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz, Marmara, İç Ege (Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya ve Denizli), Göller yöresi ile Ankara, Eskişehir ve Konya çevrelerinde karla karışık yağmur, Adana, Kahramanmaraş ve İskenderun'da sağanak yağış görülecek.

HAVA DAHA DA SOĞUYACAK

Hava sıcaklığı bugün Doğu Anadolu Bölgesi'nde, cumartesi günü Marmara ve Ege'de 3 ila 5 derece azalarak batı bölgelerimizde mevsim normalleri civarında gerçekleşecek.