BIST 10.046
DOLAR 32,34
EURO 34,73
ALTIN 2.410,53
HABER /  GÜNCEL

Sevgilim hamile şakasına babadan dayak

Hindistan’ın Yeni Delhi şehrinde Prateek Verma adlı gencin şaka girişimi babasından dayak yemesiyle sonuçlandı. Babasına “kız arkadaşımı ham...

Abone ol

Hindistan’ın Yeni Delhi şehrinde Prateek Verma adlı gencin şaka girişimi babasından dayak yemesiyle sonuçlandı. Babasına “kız arkadaşımı hamile bıraktım” diyen Verma, beklemediği bir tepkiyle karşılaşınca gerçeği kısa sürede söylemek zorunda kaldı.
Video paylaşım sitelerine yüklediği şaka videolarıyla dikkat çeken Prateek Verma adlı gencin babasına yapmak istediği şaka az kalsın pahalıya mal oluyordu. Mühendislik öğrencisi Verma, odasına yerleştirdiği kamera ile babasına yapacağı ‘hamile kız arkadaşı’ şakasını anlattı. Daha sonra kamerayı gizli bir yere yerleştirerek babasını çağıran genç, “Baba, seninle bir şey konuşmam lazım. Kapıyı kapat, annem duymamalı” dedi. Daha sonra konuşmaya başlayan Verma, babasına eski kız arkadaşından söz etti. Verma bir süre sonraysa, “Kız arkadaşım hamile kaldı” dedi ve o anda babasından tekme yedi. Oğlundan duyduğu sözler sonrası çok sinirlenen baba kendine hakim olamayarak oğlunu tekme ve tokat atarak dövmeye başladı. Verma ise bu sırada babasına, “Baba dur, şaka yaptım” dedi. Oğlunun cümlesini duyduktan sonra sakinleşen baba gizli kamerayı görerek odayı terk etti. Verma ise babasından defalarca özür dileyerek böyle bir şeyi hiçbir zaman yapmayacağını söyledi ve derin nefes aldı.
Yaptığı şakayı video paylaşım sitelerine yükleyen Prateek Verma’nın videosu milyonlarca kez izlendi ve büyük ilgi gördü.
(İHA)