BIST 10.625
DOLAR 32,19
EURO 35,03
ALTIN 2.425,32
HABER /  GÜNCEL

Sevgililer Gününe flört treni

Düdük çaldıktan sonra 5 dakika içinde karşındakini ayartmak şart!

Abone ol

Alman Devlet Demir Yolları (Deutsche Bahn -DB) sevgiler gününde çöpçatanlık yapacak. 14 Şubat Sevgiler Günü için DB'nin düzenlediği kampanyada trene tek olarak binenler bir erkek bir kadın olarak karşılıklı oturtulacak.

Beş dakika karşılıklı oturan çiftler bu beş dakika içerisinde flört yapacak. Beş dakika sonra makinist trenin düdüğünü çalacak. Bu esnada birini ayarlayamayan kalkıp hemen başka boş bir koltuğa oturacak. Bu işlem birini ayarlayana kadar devam edecek.

MASA AYIRMA BİLE VAR

Tam flörtçüler tirende bir birini ayarlarken, Alman Devlet Demir Yolları tren garlarının yakınlarında bulunan restoran veya kaffeler de bu işten başarı ile çıkmış çiftler için masa rezervasyonu yaptıracak. Almanya'nın önceden belirlenen 15 romantik kentinde gerçekleşecek olan bu çöp çatan kampanyası: Bayreuth, Berlin, Dresden, Erfurt, Frankfurt am Main, Hamburg, Hannover, Heidelberg, Kiel, Köln, Leipzig, Mainz, Mühldorf (Oberbayern), München ve Ulm kentlerinde düzenlenecek. Kapmanyaya son başvuru tarihi ise 10 şubat olarak açıklanırken, kapmanya 14 Şubat Sevgililer Günü saat 19:00'da başlayacak.