BIST 10.209
DOLAR 32,44
EURO 34,84
ALTIN 2.398,71
HABER /  GÜNCEL

Sevgililer gününde ne alınır? - Sevgililer günü sürprizleri

Sevgililer gününde ne hediye alınır? anlamlı sevgililer günü mesajları? Özel sevgililer günü sürprizleri? Erkek için sevgililer günü hediyesi? tüm bu aradıklarınız haberimizde...

Abone ol

Sevgililer gününde ne hediye alınır? anlamlı sevgililer günü mesajları? Özel sevgililer günü sürprizleri? Erkek için sevgililer günü hediyesi? tüm bu aradıklarınız haberimizde... 

Sevgililer için en anlamlı gün olan 14 Şubat'ta ona en güzel mesajları atın..


İşte en güzel sevgililer günü mesajları:

Sen güneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin. Sevgililer günün kutlu olsun!

Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki.

Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin.

Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum. Mavi gözlerini özlüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer günün kutlu olsun..

Daha fazla sevgililer günü mesajı için TIKLAYIN    

Sevgililer gününde alınabilecek hediyeler nelerdir?

Sevgililer için en anlamlı gün olan Sevgililer Gününde, sevgilinize en anlamlı mesajları atarkan bu anlamlı Sevgililer Günü hediyeleriyle onu mutlu edebilirsiniz... 

1.Sevgilinizin özel ilgi alanlarına yönelik, ilgi alanlarını destekleyecek bir hediye. Bu hediye onu ne kadar desteklediğinizi gösterecektir.

2.Sizin evinizde giymesi için bir pijama veya eşofman takımı. Bu hediye kendini daha fazla oraya ait hissetmesini sağlayacaktır.

3.Bir müzik kutusunun, sevgilinizin en sevdiği şarkıyı veya sizin şarkınızı çalmasını sağlayın ve bunu ona hediye edin.

4.Birlikte çekilmiş fotoğraflarınızdan bir albüm hazırlayın ve ona hediye edin. Bu albüm digital bir çerçeve de olabilir ve çalışma masasında kullanılarak sürekli onunla birlikte olur.

5.Onun için ağaç dikin veya diktirin. Hem çok ekonomik hem de çok anlamlı bir hediye olacaktır.

Sevgililer gününde alınabilecek diğer hediyeler için TIKLAYIN 

 
Erkeğe alınabilecek anlamlı sevgililer günü hediyesi nelerdir?

İşte bu yüzden sizlere 'sevgililer gününde erkek arkadaşa ne hediye alınır' sorusunun cevabını veriyoruz...

Erkeklere hediye beğendirmek genel olarak kolay görünür. Alınabilecek hediyeler arasında şık bir saat, kullandığı parfümü biliyorsanız parfüm, şık bir bluz kazak, mesleğine göre çok şık bir kutuda kalem de olabilir.

Değişik bir şeyler olsun istiyorsanız mesela yalnız yaşayan bir erkek arkadaşınız varsa lezzetine güvendiğiniz bir aşçının yemek kitabı olabilir. Bir gün muhakkak içinden bir yemeği size sunmaya çalışacaktır.

Erkekler genel olarak film izlemeyi de severler. Son zamanlarda çıkan ve almayı istediği bir film DVD'si kesinlikle erkek arkadaşınızı mutlu edecektir.

Takım elbiseyi severek giyen bir erkeğin asla hayır diyemeyeceği kol düğmelerini unutmayalım. Şık bir kol düğmesi de zarif bir hediyedir.

Klasikleşmeye başlamışsa da, kupanın dışına fotograf koydurup, sıcak su koyunca ikinizin fotografı çıkması da bir öneridir.

 Erkeğe alınabilecek hediyelerin daha fazlası için TIKLAYIN  


Sevgiliye yapılabilecek en anlamlı sürprizler nelerdir?

1 Romantik mum yolu

Mumların romantik gücü tartışılmaz! Evinizin giriş kapısından başlayarak yatak odanıza kadar yere küçük, renkli mumlar yerleştirerek bir ‘mum yolu’ yaratın. Eşiniz yatağınızın kenarındaki son muma ulaştığında kendisini orada bekliyor olun.

2 Fotoğraf sürprizi

Birlikte çekilmiş en sevdiğiniz fotoğrafları arşivden çıkarın ve bir kolaj yapın. En güzel anlarınızdan oluşan küçük bir albüm hoş bir sürpriz olabilir.

3 Aşkınızı çizin

Eğer resim yapabiliyorsanız ya da çiziminiz kuvvetliyse, aşkınızı kağıda yansıtmaya ne dersiniz? İlişkinizi mutlu sonla bitiren bir çizgi roman hem sıradışı hem de eğlenceli olabilir.

4 Mum ışığında yemek

Belki biraz klasik, ama hala en romantik alternatiflerden biri mum ışığında bir akşam yemeği. İster bir restoranda, isterseniz en sevdiği yemeklerden oluşan bir mönü eşliğinde evde; hafif bir müzik ve bir kadeh şarap eşliğinde bu gecenin keyfini çıkarmak elinizde.

Daha fazlası için TIKLAYIN