BIST 9.464
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.495,92
HABER /  MAGAZİN

Sertap Erener'in vapurda şarkı söylemesi kurgu muydu?

Sertap Erener, geçtiğimiz günlerde Kadıköy-Beşiktaş vapurunda dinleti yapan müzisyenlere eşlik etmiş, yolcular Erener’le birlikte şarkı söylemişti. Sosyal medyada çok paylaşılan bu görüntülerin kurgu olduğu iddia edildi.

Abone ol

Şarkıcı Sertap Erener bindiği Kadıköy-Beşiktaş vapurunda sokak müzisyenleri ile birlikte şarkı söylemiş ve bu görüntülerde sosyal medyada çokça paylaşılmıştı. Şarkıcı Erener de kendi hesabından "Sokak müzisyenlerine destek" diyerek paylaştığı video çok beğeni almıştı.

Sabah Gazetesi Yazarı Mevlüt Tezel bu görüntülerin kurgu olduğunu iddia etti. 

ÇEKİMLER ÖZEL EKİPLERLE YAPILDI

Tezel'in iddiasına göre Sertap Erener'in vapurda şarkı söylemesi önceden hazırlığı yapılan bir projeydi. Vapurda söylenen 'Yanarım' şarkısı için özel izin alındığını da söyleyen Tezel, Erener'in özel bir ekip tarafından hazırlandığı ve çekimlerin yapıldığını söyledi. 

Günlerdir konuşulan görüntülerin Şarkıcı Erener'in abisi, ünlü reklamcı Serdar Erener'in de içinde bulunduğu bir projenin yapıldığını iddia eden Tezel, "Keşke sanatçının basın danışmanı bunun bir proje olduğunu açıklasaydı. Samimiyet kalmadı, büyü bozuldu" dedi.