BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Serhan Çeliker eski nişanlısı Fatma kimdir? Şok görüntü

Kısmetse Olur yarışmacısı Serhan Çeliker eski nişanlısı Fatma ortaya çıkınca ayağın kapandı. Peki Serhan'ın eski nişanlısı Fatma kimdir?

Abone ol

Kısmetse Olur Serhan'ın ağır abi imajını yerle bir eden eski nişanlısı Fatma kimdir? Serhan Çeliker ile eski nişanlısı Fatma 3 yıl boyunca birlikte olmuşlar. Serhan nişanlısından ayrılınca soluğu Kısmetse Olur evinde almış. Eski nişanlısı Fatma sürpriz bir şekilde Kısmetse Olur evine girince Serhan şoka girdi ve elindekileri yerlere döktü.

Serhan Çeliker Kısmetse Olur evine katıldıktan sonra hiçbir gelin adayına bakmamış hep eski nişanlısı Fatma'dan söz etmişti. Haliyle de herkesin aklında kimdir bu Fatma sorusu vardı.

SERHAN'IN ESKİ NİŞANLISI FATMA KİMDİR?

Herkesin merak ettiği Serhan'ın eski nişanlısı Fatma sonunda ortaya çıktı. Fatma Kısmetse Olur evinin kapısından içeri girince Serhan şoka girdi ve elindekileri yere düşürdü. Fatma'ya sarılmaya kalktığında da ikinci şoku yaşadı. Genç kız Serhan'ı tersleyerek buraya konuşmaya geldim deyip dokunmasına izin vermedi.

SERHAN ESKİ NİŞANLISININ ELİNE AYAĞINA KAPANDI

Serhan Çeliker ile eski nişanlısı Fatma'nın konuşması ortaya beklenmedik görüntüler çıkardı. Serhan eski nişanlısı fırça atarken onun ayaklarına kapandı ve ağlamaklı sesle teselli aradı.

"Başka kimseyi aramayacağım" diyerek yalvar yakar olan Serhan Fatma'ya kendini affettiremedi. Fatma ise "Beni seven Serhan bu eve niye girdi' diyerek fırçayı bastı.

Serhan "Ben hayatımda bir kez sevdim o da sensin' diyerek yeniden eline ayağına kapandı. Ancak Fatma "Benim elime ayağıma kapanarak beni elde edemezsin' dedi. Serhan ise Fatma'nın da eve girmesini istedi.

KISMETSE OLUR YALANI MI SERHAN ÇELİKER GERÇEKTE KİMDİR?

Kısmetse Olur evinden Serhan Çeliker ve eski nişanlısı Fatma ile ilgili verilen görüntüler yarışmayla ilgili skandal iddiaları akıllara getirdi. Serhan'ın tavrı fazlasıyla yapmacık ve rol keser gibiydi. Repliklerle konuşan Serhan Çeliker bilindiği gibi işadamı olarak tanıtılmış ancak slip mayo defilelerinin mankeni olduğu ortaya çıkmıştı.