BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.430,48
HABER /  MEDYA

Şeref meselesi 25. bölüm fragman şoke etti

Şeref Meselesi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 25. bölüm ile ekrana gelecek olan dizide seyirciyi şok edecek detaylar var.

Abone ol

Şeref Meselesi 25. bölüm fragmanında sürpriz detaylar. Sezon finaline yaklaşan Şeref Meselesi 25. bölümde neler olacak?

Yiğit, yıllar sonra mahalleye dönmüştür.. Kızı Elif büyümüş ve Kübra ise Emir'den bebek beklemektedir.. Şeref Meselesi 25. Bölüm 10 Mayıs Pazar akşamı saat 20:00'de Kanal D'de!

Yiğit, hem kardeşinin geleceğini kurtarmak hem de etrafındakilerin daha fazla tehlikede olmasını engellemek için Emir’in suçunu üstlenir. Başsavcı Emir’i, Yiğit’in davasından alsa da genç adam, abisiyle yeni bir hayat kurmak için işin peşini bırakmaz.Cesedin ortaya çıkmasının arkasında Hakkı’nın olduğunu öğrenen Emir vakit kaybetmeden harekete geçer.

Kübra, evlilik yıldönümlerinde Emir’e sürpriz hazırlayarak, kocasıyla yakınlaşmak için büyük bir adım atar. Kardeş olduklarını hatırlayan Emir ve Yiğit ise aralarındaki buzları eritir. Sonunda Yiğit’in inadı kırılır ve savcılığa örgütle ilgili bilgi aktarmayı kabul eder.

Seyhan’la ilgili haber alan Emir, sonunda başarılı bir operasyonla Sibel’in katilini yakalar. Kızına sahip çıkıp, babalık yapmak isteyen Yiğit ise herkesi şaşırtan bir karar alır.

ŞEREF MESELESİ FİNAL TARİHİ 17 MAYIS

Biri kanun adamı, diğer ise yer altı dünyasında yavaş yavaş yükselen iki kardeşin hayatlarını ve birbirlerine karşı girdikleri mücadeleyi konu alan Şeref Meselesi’nin sezon finali tarihi belli oldu.

İtalya’da 6 sezon yayınlanan Onore de Rispetto adlı diziden uyarlanan Şeref Meselesi, 17 Mayıs 2015 tarihinde ekranlara gelecek 26. bölümü ile sezon finali yapacak.

YİĞİT'İN KIZINA VEDASI

Seyhan’ın hapse girmesiyle uzaklara gitme kararı alan Yiğit, kızına kendini anlatan bir mektup bırakır. Sosyal medyayı sallayan mektup, herkesi ağlattı.