BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,87
ALTIN 2.433,75
HABER /  MEDYA

Serdar Turgut ağzını fena bozdu

Akşam'dan Serdar Turgut bu kez ağzını fena bozdu! Doğan ve Özkök'e "mıçtılar" dedi ardından da bakın ne öneri getirdi...

Abone ol Akşam'dan Serdar Turgut bu kez ağzını fena bozdu! Doğan ve Özkök'e "mıçtılar" dedi ardından da bakın ne öneri getirdi...

Serdar Turgut, Aydın Doğan'ın Akşam'a koyduğu tedbirin ardından ağzını bu kez fena bozdu.


Aydın Doğan'ın peşinde olduğu ihaleler konusunda tavalet metoforunu kulllanan Turgut, Özkök ve Doğan'a bir de iş teklifinde bulundu. İşte Serdar Turgut'un eğretileme yaparken ağzını bozduğu tuvalet meteforu;

Mıçtılar ki tam mıçtılar

Beni asıl rahatsız eden ve daha büyük travma yaratan haber Türkiye’den geldi.

İstanbul’un en pahalı tuvaleti ihalesi tamamlanamamış.

Doğan Holding’in devlete hizmet bilinciyle ihalelere girdiğini söyleyen Ertuğrul Özkök, patronu Aydın Doğan’ı bu memleket hizmeti için de neden ikna edemedi anlayamadım.

POAŞ’ın ardından iddaa ihalesi girişimi sonrası onlardan bu memleket hizmetini de bekliyordum ben oysa.

Üstelik o tuvalet ihalesinin devlete hizmetin yanı sıra başka sosyal yarar boyutları da vardı. İhale şartları arasında 65 yaş üzerindeki insanlardan para alınmaması da bulunuyormuş.

Ertuğrul yakında 65’e ulaşacak sanıyorum. Yine herhalde Aydın Doğan da 65’i aşmıştır.

(...) İhalenin en tartışmalı boyutu, büyük tuvaletin taban fiyatı konusunda anlaşılamamış olmasıymış. Bazısı ‘Bir buçuk lira olmalı’ derken, bir kısmı da ‘Bir lira yeter’ dermiş.

Bu taban fiyatı meselesi Türkiye’de zaten hiçbir zaman tartışmasız ilan edilemez. Haydi pamukta, fındıkta taban fiyatı tartışmalarına tahammül edelim de mıçmanın taban fiyatı tartışmalarına benim hiç tahammülüm yok nedense. Bu konuda Hürriyet’ten bir yazı dizisi bekliyorum. Büyük tuvaletin taban fiyatı meselesini açmalarını bekliyorum.

Üstelik Doğan, tuvalet ihalesine girip kazansaydı tuvalet bekçiliğini kime yaptıracakları konusunda hiçbir sorunları da olmayacaktı.

Tuvalet bekçiliğini rotasyona bağlayıp her Hürriyet yazarından birer gün ek iş olarak tuvalet bekçiliğini de bekleyebilirlerdi.

Birçoğu zaten yazısını ıkına sıkına yazıyor, tuvalet işlerine alışıklardır. Yönetimde hiçbir sorun olmayacaktı.