BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,86
ALTIN 2.436,51
HABER /  MAGAZİN

Serdar Ortaç hidayete erdi!

Ahmet Kaya için özür dilemesi ile gündeme gelen Serdar Ortaç, “Alkolü bıraktım, yakında umreye gidip, baba olmak istiyorum dedi.

Abone ol

Uzun zamandır evlenip baba olmak istediğini söyleyen şarkıcı Serdar Ortaç, çarpıcı açıklamalar yaptı. Ortaç, “Alkolü bıraktım, yakında umreye gidip, baba olmak istiyorum dedi.

43 yaşındaki ünlü şarkıcı her fırsatta evlenip çocuk sahibi olmak istediğini dile getiriyordu. serdar-ortaç-chole.jpgKısa bir süre önce yakın arkadaşı Mustafa Sandal ile telefonda evlilik üzerine konuştuklarını ifade eden Serdar Ortaç, Sandal'dan bu konuda fırça yediğini söyledi.

DAHA NE BEKLİYORSUN

Ortaç aralarında geçen telefon konuşmasını şöyle açıkladı:

-“ Mustafa, bana bu güne kadar dünyayı yaşadın. Hala ne yaşayacaksın, evlen ve çocuk sahibi ol. Dünyada baba olmak gibi önemli bir duygu yok. Sen daha ne bekliyorsun.

UMRE'YE GİDECEĞİM

Bu konuşmadan sonra kız arkadaşı Chloe ile evlenip bebeğini kucağına mak istediğini belirten Serdar Ortaç, alkolü bıraktığını en kısa zamanda da Umre'ye gideceğini açıkladı.

İçkiyi bıraktıktan sonra kendine geldiğini belirten Ortaç, “ Alkol yüzünden iki sene önce sahneden düştüm “ diye konuştu.


MURAT BOZ DA ÖLDÜ...
DİĞER SAYFADA


[PAGE]

MURAT BOZ'U DA ÖLDÜRDÜLER

Gün geçmiyor ki twitter'da bir ünlünün öldüğüne dair asparagas haber ortaya 1.20130407123336.jpgatılmasın. Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra Murat boz da halkaya dahil oldu...

Sosyal medya önce Kıvanç Tatlıtuğ sonra Murat Boz’un öldüğü iddiasıyla sarsıldı. İddiaları yine sosyal medyadan yalanlayan ünlü şarkıcı, "Bu sahte ölüm yaygaralarını çıkaranları Allah’a havale ediyorum" dedi.

Sosyal medyada ünlü şarkıcı Murat Boz’un öldüğü ileri sürüldü. Konunun sosyal medyada büyümesi üzerine Murat Boz, twitter’dan açıklama yaptı.

AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDI

İddiayı yayanlara sitem eden Boz, “Ulaşamadığınız, görüşemediğiniz zamanlar olur ailenizle. İşiniz vardır, gücünüz vardır.

Bir annenin asılsız ölüm haberini görmesi ve size ulaşana kadarki geçen sürede içine girdiği ruhsal çöküntünün vebalini kimse ödeyemez. Amacı ne olursa olsun bu sahte ölüm yaygaralarını çıkaranları Allah’a havale ediyorum. Ben hayattayım çok şükür. Kanmayın, inanmayın ve bu yaygara ile ilgili hiçbir linke tıklamayın” ifadelerini kullandı.


DEMET AKALIN'A KOCA KARI TAVSİYESİ
DİĞER SAYFADA


[PAGE]

DEMET'TEN BEBEK İTİRAFI

Şarkılarıyla milyonların hayranlığını kazanan Demet Akalın, geçtiğimiz yıl evlenip, anne olmayı çok istediğini söylemişti.

demet-akalin.jpgAradan bir yıl geçmesine rağmen hamile kalamayınca, hayranlarından binlerce tavsiye ve öneri mesajı aldığını açıkladı.

KOCA KARI İLAÇLARI BİLE ÖNERİLDİ

Bebek özlemiyle yanıp tutuşan Demet Akalın, sevenlerinin yardım etmek için önerdiği alternatif tıp tedavilerinden bunaldı. Okan Kurt'la evliliğinde tek isteğinin anne olmak olduğunu belirten ve bu yüzden kistlerini de ameliyatla aldıran Akalın, bebek muhabbetini kapattığını açıkladı.

Akalın, "Mail'ime, telefonuma gelen doktor tavsiyesi, ilaç ve kocakarı ilaçlarının haddi hesabı yok. Sağ olun var olun ama Allah izin vermedikçe her şey boş" şeklinde konuştu.

EKİBE BÜYÜK KIYAK

Şu aralar şöhretinin zirvesinde olan Demet Akalın, kazancının bir bölümünü ekibinin motvasyonu için harcıyor. Şarkıcı önümüzdeki günlerde ekibini Paris'teki Disayland'a götürüceğini söyledi. Akalın sadece popstar yarışmasındaki jüri üyeliğinden her bölüm için 45 bin lira alıyor.


GÜLSE BİRSEL REKLAMDAN PARAYI GÖTÜRDÜ
DİĞER SAYFADA


[PAGE]

GÜLSE BİRSEL'E 500 BİN DOLAR

gülse-birsel.jpgGülse Birsel ile Mehmet Günsur bir tekstil firmasının reklam yüzü oldu. İki ünlü toplamda 900 bin dolar ücret aldı.

‘Yalan Dünya’ dizisiyle fenomen olan Gülse Birsel ve ‘MuhteşemYüzyıl’ın şehzade Mustafa’sı Mehmet Günsur, reklamların aranan isimleri oldu.

500 GÜLSE'YE 400 MEHMET'E

Şöhretlerinin zirvesinde bulunan iki ünlü, son olarak LC Waikiki’nin reklam yüzü seçildi. Markanın yakında yayına girecek ilkbahar / yaz koleksiyonu reklam filmi için kamera karşısına geçen Gülse Birsel 500 bin dolar, ünlü oyuncu Mehmet Günsur ise 400 bin dolar ücret aldı.

AYRI REKLAMLAR

İkilinin ücretleri arasındaki 100 bin dolarlık fark dikkatleri çekti. Birsel ve Günsur tek başlarına yer alacakları farklı iki reklamfilmiyle izleyicinin karşısına çıkacak.