BIST 10.725
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.505,01
HABER /  DÜNYA

Serdar Ortaç evleniyor mu?

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir gece kulübünde sahne alan ünlü pop sanatçısı Serdar Ortaç, Litvanyalı kız arkadaşıyla nişanlandığını hayranla...

Abone ol

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir gece kulübünde sahne alan ünlü pop sanatçısı Serdar Ortaç, Litvanyalı kız arkadaşıyla nişanlandığını hayranlarıyla paylaştı.
Bodrum Gümbet Barlar Sokağı’nda bulunan bir gece kulübünde sahne alan ünlü sanatçı Serdar Ortaç, kendini dinlemeye gelen hayranlarına uzun zamandır birlikte olduğu Chole Loughan ile nişanlandığını söyledi. Geçtiğimiz günlerde kız arkadaşını ailesinden isteyeceğini söyleyen Ortaç, Loughan ile nişan yüzüklerini takarak evlilik yolunda ilerlediklerini belirtti. Serdar Ortaç’ı bir an olsun yalnız bırakmayan nişanlısı Chole’a, annesiyle halası da eşlik etti. Sabaha kadar bütün şarkılarını seslendireceğini söyleyen Ortaç, “Ben de nişanlandım artık. Kimse bugün oturmayacak sabaha kadar eğleneceğiz” dedi. İlk albümünden bugüne kadar olan şarkılarını seslendiren Ortaç’ı yaklaşık bin kişi dinledi. Nişanlısı Chole Loughan ailesiyle birlikte en ön masada oturarak gece boyunca Ortaç’ın şarkılarına eşlik etti.

EBRU GÜNDEŞ SERDAR ORTAÇ’I DİNLEMEYE GELDİ
Geçtiğimiz günlerde 1,5 aylık hamile olduğunu açıklayan Ebru Gündeş de, eşi Rezza Zarrab ile birlikte Ortaç’ı dinlemeye geldi. Mekan girişinde basın mensuplarına görüntü vermek istemeyen Gündeş, kaçar adımlarla locasına geçti. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Gündeş’in korumaları, görüntü alınmasını engellemeye çalıştı. Kadim dostu Ortaç’ı dinlemeye gelen Gündeş’in keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.
Öte yandan mekanı dolduran hayranları, Ortaç’ın şarkılarıyla yerinde duramadı. Sabahın ilk ışıklarına kadar şarkı söyleyen Serdar Ortaç, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
(İHA)