BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,69
ALTIN 2.400,08
HABER /  DÜNYA

Serdar Güler’in gidecek mi?

Sanica Boru Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Serdar Gürler’le ilgili kesin konuştu. <br/>Geçen yılki takımın iskelet kadrosunu koruma...

Abone ol

Sanica Boru Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Serdar Gürler’le ilgili kesin konuştu.
Geçen yılki takımın iskelet kadrosunu korumaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Öztürk, özellikle Beşiktaş’ın çok istediği ve hatta iki takım arasında görüşmelerin olduğu Serdar Gürler’i kesinlikle satmayacaklarını açıkladı. Geçen yıl federasyon ve yayıncı kuruluştan gelen paralarla kendisinden önceki borçları ödemeye çalıştıklarını vurgulayan Öztürk, hedeflerinin uzun vadeli olduğunu ve Sanica Boru Elazığspor’un borçlarından kurtulmuş ve sabit gelirleri olan örnek kurumsal bir takım olması olduğunu ifade etti.

KONGRE HAZIRLIĞI
Ayrıca tarihi kesinleşmeyen bir kongre hazırlıklarına da başladıklarını açıklayan Öztürk, yönetim kurulunda değişikliğe gideceğini ve yeni dönemde birlikte çalışacağı bazı isimlerin netleştiğini, bazıları için ise görüşmeler yaptığını bildirdi. Öztürk maddi ve manevi olarak olarak güçlü bir yönetim yapmak istediklerini, bunun için Elazığ’ın tanınmış firmalarının da bu yönetimde olması için çaba sarf ettiğini ve olumlu yaklaşımlar aldığını söyledi.
(İHA)