BIST 10.557
DOLAR 32,19
EURO 35,13
ALTIN 2.428,61
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Şer odakları bu ülkeyi bölemeyecektir

Silvan'daki hain saldırı siyasetçilerin gündeminde. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, kamuoyuna mesaj verdi.

Abone ol

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ''Unutulmasın ki şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır ve unutulmasın ki şer odakları bu ülkeyi bölemeyecektir'' dedi.

Bakan Kılıç, Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki hain saldırıda şehit olan Jandarma Komando Çavuş Necmettin Torun'un Alaçam ilçesindeki cenaze törenine katılmak üzere Rize programını iptal ederek Samsun'a geldi.

Kılıç, Alaçam'a giderken Ondokuzmayıs İlçesi'nde kendisini karşılayan vatandaşlara hitap eden Kılıç, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde gerçekleştirilen hain saldırı sonucu, ülkenin çeşitli vilayetlerinde şehitler bulunduğunu hatırlattı.

Bakan Kılıç, şöyle devam etti:

''Bugün ülkemizde şehitlerimiz var. Biz terörü lanetliyoruz. Türkiye'nin milli birlik ve bütünlüğünü kimse bozamayacaktır. Bölücü terör örgütüne karşı yıllardır süren amansız bir mücadele var. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak alçaklara karşı, hainlere karşı tek vücut anlayışıyla mücadelemize devam edeceğiz. Devlet, gücü, kuvveti, dirayetiyle bütün bölücülük cereyanlarına karşı sapasağlam durmaya ve mücadele azmiyle terörün belini kırmaya devam edecektir. Bütün birimleriyle terörü lanetliyoruz. Unutulmasın ki şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır ve unutulmasın ki şer odakları bu ülkeyi bölemeyecektir.''