BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,70
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'ten Burak Yılmaz'a: Kralsın yaparsın

Beşiktaşlı taraftarları transferine tepkili olduğu Burak Yılmaz’a sahip çıkan Şenol Güneş, “Eleştirileri duymayacaksın, kulaklarını tıkayıp işini yapacaksın” diyerek oyuncusunu motive ediyor.

Abone ol

Trabzonspor'dan transfer edilen Burak Yılmaz, dün Beşiktaş'ın Antalya kampına katıldı ve ayağının tozuyla ilk idmanına çıktı. Şenol Güneş, takımı etrafında toplayıp Burak Yılmaz'ı arkadaşlarıyla tanıştırırken milli golcüye moral vermeye çalıştı. Çünkü, Beşiktaşlı taraftarların bir bölümü Burak Yılmaz'ın transferine tepkili.

''BENİM TADIĞIM BURAK YAPAR''
Eleştirileri sahaya yansıtacağı performansla susturacağını söyleyen Güneş, “Senin avantajın golcü olman. Atacağın gollerle sana olan bakışı değiştirme şansına sahipsin. Benim tanıdığım, bildiğim Burak Yılmaz bunu yapar” sözleriyle oyuncusunu motive etti. Yıldız oyuncunun da hocasının bu sözleri karşısında çok mutlu olduğu belirtildi.

''SİZİ MAHCUP ETMEYECEĞİM HOCAM''
Kariyerinde bulduğu bu şansı çok iyi değerlendirmek istediğini belirten Burak Yılmaz, “Sizi mahcup etmeyeceğim hocam. Bu zamana kadarki en iyi performansımı göstermek için çok çalışacağımı bilin” diyerek hocasına söz verdi.

Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta ilk antrenmana çıktı! İşte transferin maliyetiBurak Yılmaz, Beşiktaş'ta ilk antrenmana çıktı! İşte transferin maliyetiBurak Yılmaz, Beşiktaş'ta ilk antrenmana çıktı! İşte transferin maliyetiBurak Yılmaz, Beşiktaş'ta ilk antrenmana çıktı! İşte transferin maliyetiHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN