BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Senkerik kampa katıldı

Malatyaspor'da, adı şike iddialarına karışan Çek futbolcu Zdenek Senkerik, kampa katıldı

Abone ol

İddaa Lig A takımlarından Malatyaspor'da, adı şike iddialarına karışan ve yönetim kurulu kararıyla süresiz kadro dışı bırakılan Çek futbolcu Zdenek Senkerik, takımın Isparta'daki kampına katıldı.

Şike iddiaları üzerine yönetim kararıyla süresiz kadro dışı bırakılan ve Isparta'daki kamptan ayrılan Senkerik'in, birkaç günlüğüne gittiği ülkesinden döndüğü ve kampa katıldığı belirtildi.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, "Şike iddiaları araştırılmakta, yönetim kurulumuz hassasiyetle gerekli çalışmaları yapmaktadır. Kulübümüz sporcusu Zdenek Senkerik'in, konu netleşene kadar Malatyaspor'la antrenmanlara çıkması uygun görülmüştür. Adı geçen sporcunun aleyhine bir karar çıkması halinde gerekli değerlendirme yapılacaktır." denildi.

KANTARCI İLE ESERDİ GÖREV DEĞİŞTİRECEK

Kulüp başkan yardımcısı ve futbol şube sorumlusu Atilla Kantarcı'nın istifasının kabul edilmediği, görevinin başında olduğu ifade edildi. Atilla Kantarcı'nın futbol şube sorumlusunun görevini bırakmak istediği, yönetimin bu talebi ise olumlu karşıladığı, hafta sonuna kadar yönetimin toplanarak Kantarcı ile basın sözcüsü Fahrettin Eserdi'nin görev değiştirmeleri yönünde karar almasının beklendiği öğrenildi.

ÜMİT BOZKURT YARIN CEVAP VERECEK

Stoper mevkisi için Ümit Bozkurt ile görüşen yönetimin, bu futbolcuya yıllık 800 bin euro önerdiği, Ümit'in bu teklifi değerlendirerek yarın cevabını vereceği ifade edildi.