BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,57
ALTIN 2.385,89
HABER /  GÜNCEL

Seni öldürürüm, beynine sıkarım

BDP'li Sırrı Sakık'ın restorantta kendisini taciz ettiğini iddia ederek kavga ettiği Cüneyt A., o anları Takvim'e anlattı.

Abone ol

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, geçtiğimiz günlerde Ankara'da bayan arkadaşıyla yemek yerken yan masadakilerle tartıştı. Kendisini taciz ettiği iddiasıyla Cüneyt A'yı üç arkadaşıyla birlikte kıyasıya dövdü.

Türkiye'nin ünlü bilişim firmalarından birinin üst yöneticisi olan Cüneyt A, silahların da çekildiği dehşet anlarını Takvim'e anlattı. İşte Mevlüt Yüksel imzalı Cüneyt A.'nın ifadeleri:

ŞİŞELERİ KIRDILAR

"Benim gözlerim iyi görmez. O yüzden yan masadaki kim acaba diye bir ara gözlerimi kısıp baktım. Hepsi o kadar. Taciz diye bir şey zaten olmadı. Önce oturduğu yerden 'Ne bakıyorsun O... çocuğu' diye bağırdı. Sonra yerinden fırlayıp silahını çekti. Bir anda masamıza yaklaşıp tabancayı kafama dayadı.

MERMİYİ NAMLUYA SÜRDÜ

"Seni öldürürüm, beynine sıkarım" diye bağırdı. Arkadaşlar araya girdi. Bu sefer telefonla çağırdı adamlarından birisi tabancasını çekti. Namluya mermiyi sürüp yanımda oturan arkadaşım Ali Rıza B'ye doğrulttu. Mekanizme sesiyle birlikte hepimiz donduk kaldık. Elimizi bile kaldıramadık. Sakık ve adamı bana vurdu. Başımda 4 içki şişesi kırdı. Şu anda hem sırtım, hem başımın arka tarafından ciddi yaralar var. Onların yaptığı tam bir şehir magandalığı...