BIST 10.159
DOLAR 32,13
EURO 35,11
ALTIN 2.472,06
HABER /  GÜNCEL

Şener Selçuk'a karşı Fener'in yıldızını istedi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, futbolcuları Selçuk İnan'la ilgili çıkan transfer haberlerine esprili bir cevap verdi.

Abone ol

Medyanın, bugüne kadar başarılı oyuncuyu G.Saray ve F.Bahçe'nin de aralarında bulunduğu birçok kulübe gönderdiğini belirten Şener, "Biz de Alex'i almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Radyospor'a ve kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Başkan Şener, "Selçuk önce G.Saray'a gönderiliyordu, şimdi F.Bahçe'ye... Daha önce ise Sevilla'ya... Bunların hepsinin birden olması mümkün değil. Sadece bir tanesine gidebilir!" ifadelerini kullandı.

Selçuk'un, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden bir tanesi olan Trabzon'u bırakıp, bir başka kulübe gidecek olmasına aklının hiç yatmadığına dikkati çeken Başkan Şener, "Selçuk, akıllı ve medenî bir çocuktur. Bu tür iddialar motivasyonunu etkilemediği gibi, onu daha iyi oynamaya teşvik ediyor." şeklinde konuştu.

Şener, "Trabzonspor'un 2009 yılı sonu itibarıyla hiçbir futbolcusuna borcu yok. Prim borcu yok. Bonservis borcu yok. Gelirlerimiz her geçen gün artıyor. Hiçbir kulüpte olmayan hidroelektrik santralimiz var. Bu sene başlıyor. İzinleri ve ruhsatı alınmış. Biz iyi işleyen bir kulübüz. Bunları alt alta yazdığında başka şeyler hissetmeye başlarsınız diye düşünüyorum." şeklinde konuştu. En iyi kadronun F.Bahçe'de olduğu söylemini de doğru bulmadığına işaret eden Şener şöyle devam etti:

TÜRKÇE AÇISINDAN EN İYİSİ BİZDE

"En iyi kadro, bizdedir şeklinde dillendireceğim bir iddiam yok. Ama Türkçe açısından 'Trabzonspor'un kadrosu Türkiye'nin en iyi kadrolarından bir tanesi' demek, daha doğru olur. Milli Takım'a 6 oyuncu vermişsiz. Hâlâ veriyoruz. En iyi kadrolardan bir tanesi olmasak, zaten ligin lideri olamayız. Üstelik bir takımın kadrosunu peşinen en iyi diye nitelemek çok zor. Bugün Beşiktaş'ın kadrosunu kantara koyduğun zaman epey tonaj çeker. Galatasaray'ın oyuncuları az oyuncular değil. Bunu kabul etmek gerekir. Bursaspor da en iyi kadrolardan bir tanesi. Ama Fenerbahçe'nin kadrosunun en iyi kadrolardan bir tanesi olduğunu devamlı yazıyorlar ve bunu gazete fazla satıyor diye izah ediyorlar. Ben de buna bir şey diyemiyorum."