BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,35
HABER /  GÜNCEL

Sen misin ayağına basan

Otobüste ayakta yolculuk yapan Şahin İzolluoğlu, ayağına basan genci uyardı. Sonrası onun için hiç iyi olmadı

Abone ol

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir kişi, belediye otobüsünde ayağına bastığı için uyardığı uçucu madde bağımlısı genç tarafından sırtından bıçaklandı.

51 yaşındaki Şahin İzolluoğlu Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi'ne (BUTTİM) gitmek üzere Faruk Tuğral'ın kullandığı ''Emek-Terminal'' hattında çalışan belediye otobüsüne bindi.

Kalabalık olan otobüste ayakta yolculuk yapan İzolluoğlu, Soğanlı Mahallesi yakınlarında ayağına bastığı gerekçesiyle elinde bir poşet içindeki uçucu maddeyi koklayan genci uyardı.

Bir süre sonra otobüsün Soğanlı Mahallesi'nde yolcu indirmek için durağa yanaştığı sırada, bu kişi cebinden çıkardığı bıçağı İzolluoğlu'nun sırtına sapladı.

Vatandaşların gözleri önünde meydana gelen olayın hemen ardından zanlı otobüsün açılan kapısından inerek Soğanlı Odun Depoları mevkisine doğru kaçmaya başladı.

Otobüste bulunanların ihbarı üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, zanlıyı kaçarken yakaladı.

Merinos Polis Merkezine götürülen ve adının Koray K. olduğu belirlenen 19 yaşındaki zanlının sorgulamasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Yaralı İzolluoğlu, olay yerine gelen 112 Acil ekibi tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İzolluoğlu, otobüsün içinde sağlık ekiplerini beklerken gazetecelere, ''Zanlı, yolculuk sırasında poşet içinde bali çekiyordu. Ayağıma bastığı için uyardım. Ayağını ayağımın üzerinden çekti, bir şey demedi. Ancak bir süre sonra otobüsten inerken bıçağı sırtıma sapladı'' dedi.

Otobüsün sürücüsü Faruk Tuğral ise zanlı Koray K'yi daha önceden tanığını belirtti: Tuğral, şunları söyledi:

''Bu kişi sürekli otobüse biniyordu. Elinde poşet içinde uçucu madde olduğu zamanlarda araca almıyordum. Çünkü defalarca uçucu maddenin verdiği etkiyle otobüs içinde olay çıkarmıştı. Ancak bazen kalabalıktan faydalanarak yine de biniyordu. Bugün de öyle oldu. Otobüse bindikten sonra fark ettim. Sürekli aynadan kontrol ediyordum. Ancak birden otobüs karıştı. Ne olduğunu anlamadım.''