BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SEÇİM

Sen babana ihanet ettin, yazıklar olsun! FLAŞ

Van'ın Hastane Caddesi'nde halka seslenen Başbakan Erdoğan Ekmeleddin İhsanoğlu'nu bu sözlerle eleştirdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan MHP ve CHP'nin ortak çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Edirnekapı Şehitliği'ndeki ziyaretini eleştirdi. Erdoğan İhsanoğlu'na "Akif'in mezarındaki dörtlüğü okuyor. Sonra diyor ki, ey Türkiye, ey CHP, ey MHP, HDP'yi hiç katmıyorum. Diyor ki bu dörtlük Çanakkale şiirleri kitabından herhalde diyor. Sana yazıklar olsun, senin Prof.luğuna yazıklar olsun." dedi.

BAKIN ORTAY ADAYLARI NEYLE ÖVÜNÜYOR

Cumhurbaşkanlığı seçimi için 3 aday var. Bunlardan bir tanesi CHP ve MHP’nin ortak adayı. Bunların yanına birkaç parti geldi toplasan hepsinin oyun yüzde 1’i bulmuyor. Son günlerde daha da enteresan şeyler oldu. Bu ortak aday neyle övünüyor. Benim babam Mehmet Akif’in arkadaşıydı diyor.

“SEN BABANA İHANET ETTİN”

Önceki gün merhum Mehmet Akif’in kabrini ziyaret etmiş. Babasını da merhum Mehmet Akif’i de şahsi  hırsına alet edecek. Babası muhterem bir insandı doğru. CHP’nin zulmü yüzünden Kahire’ye gitti. Bir defa sen babana ihanet ettin.

42496.jpg

SANA YAZIKLAR OLSUN

Bu MHP'nin CHP'nin adayı ne yaptı biliyor musunuz? Edirnekapı ziyaretinde ortaya komik bir manzara çıktı. Akif'in mezarındaki dörtlüğü okuyor. Sonra diyor ki, ey Türkiye, ey CHP, ey MHP, HDP'yi hiç katmıyorum. Diyor ki bu dörtlük Çanakkale şiirleri kitabından herhalde diyor. Sana yazıklar olsun, senin Prof.luğuna yazıklar olsun! Ona ne diyorlarsa onu yapıyor. Sonra CHP, MHP tabanına ne diyor? Gidip ona oy vereceksiniz diyorlar. Şimdi İstiklal Marşı'nı bilmeyen birine sen oy mu vereceksin?