BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,67
ALTIN 2.527,13
HABER /  MEDYA

Sen Anlat Karadeniz 4.yeni bölüm fragmanı yayınlandı Tahir Nefes'ten vazgeçiyor

ATV ekranlarında kısa bir süre önce başlayan Sen Anlat Karadeniz, şiddet tecavüz sahneleri ile çok konuşulmuş ve çok eleştiri almıştı. Sen Anlat Karadeniz'in 3.son bölümü yayınlandı şimdi herkes Sen Anlat Karadeniz 4.yeni bölüm fragmanını bekliyor. Sen Anlat Karadeniz 4.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Abone ol

Herkes bu diziyi ve içerdiği şiddet sahnelerini konuşuyor. Yayınlandığı günden bu yana içerdiği şiddet ve tecavüz sahneleri ile adından söz ettiren ve bolca eleştiri alan Sen Anlat Karadeniz, tüm bu eleştirilerin aksine reytinglerde yoluna tam gaz devam ediyor. Öyle ki yayınlanan ikinci bölümü ile Diriliş Ertuğrul'u reytinglerde alaşağı etmişti. Sen Anlat Karadeniz 3.son bölümü yayınlandı. Zaten coşkusu hiç düşmeyen dizi dümen kırıyor. Sen Anlat Karadeniz'in 3.son bölümünün yayınlanmasının ardından seyirci hemen 'Sen Anlat Karadeniz 4.yeni bölüm fragmanı' ve 'Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanını' aramaya başladı. Sen Anlat Karadeniz 4.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Görünen o ki işler fena karışacak. Ama önce Sen Anlat Karadeniz 3.son bölümde neler oldu ona bir bakalım;

SEN ANLAT KARADENİZ 3.SON BÖLÜMDE NELER OLDU;  Nefes ve Yiğit'i bulamadığı için deliye dönen Vedat, yayla evinden bir kurban alarak ayrılır. Bu kurban Mustafa'dır ve Vedat, Kaleli Ailesi'nin ocağına çok büyük bir ateş düşürür. Ya Tahir ölecektir, ya Mustafa. 

Ama Deli Tahir, deliliğini konuşturduğu müthiş bir planla abisinin yerini öğrenir. Tayfasını toplar, yanına Yangazları da alarak abisini kurtarmaya gider. Eyşan ise bu cehennemin tek soğuk zekasıdır. Nefes'in umudunu geçmişten gelen tek bir fotoğrafla söndürmeyi başarır. Bu fotoğrafı gören Tahir yıkılır ve Nefes'i korumaktan değil ama Nefes'in kendisinden vazgeçer. Tahir, Mercan ile evlenmeyi kabul eder.

Nefes vicdanıyla büyük bir savaştadır. Kendisine çektirilen acılara yıllarca katlanmıştır ama kendisi yüzünden başkalarının acı çekmesini istemez. Bu hesaplaşmanın sonunda, Nefes özgürlüğünden vazgeçer. Ancak mahpusluğunun sınırlarını bu sefer kendisi çizecektir.