BIST 10.557
DOLAR 32,18
EURO 35,14
ALTIN 2.432,76
HABER /  GÜNCEL

Semra Hanım reyting rekoru kırdırdı!

Savaş Ay, 17 Aralık günü "Gelinim Olur musun" programının finalinin 'Semra Hanım' sayesinde %71'lik izlenme rekorunu kırdığını söyledi. Ay, bunu bir nedene bağlamakta.

Abone ol

Savaş Ay, Sabah'taki yazısında 17 Aralık gibi önemli bir günde Türkiye'de "Gelinim Olur musun" adlı programın 'Semra Hanım' sayesinde o gece futbol programları hariç en fazla izlenen program olduğunu ve rekor kırdığını yazdı. Ay, 'Semra Hanım'ın kerametini şuna bağladı: 

Türkiye dün çifte mutluluk yaşadı. Önce Avrupa İhtilali şeklinde özetlenen AB görüşmeleri başarısı, ardından da "Gelinim Olur musun?" programı finalinde Semra Hanım'ın altını kaptırması herkesi sevince boğdu.
Diplomatik bir öncü zafer haberinin Brüksel'den dalga dalga yayılmasıyla borsa endeksi yukarılara fırlarken, aynı gece Semra Hanım'ın altını kaptırma seansları da reyting borsasında tavan yaptı.

Zirveye bayrak

Boru değil tam %71 izlenme payı var Semra Hanım ve ekürisinin. Bunun televizyonculuk dilinde tercümesi "Cumhuriyet tarihinde" bir ilk oluşu. Daha önce maç harici hiçbir program bu yüksekliğe koyamamıştı çıtayı.
Yani Başbakan ve beraberindekiler AB'ye girmemiz konusunda başarı kazanırken, Semra Teyzeler reytinglerin hem totaline hem de AB'sine zirve bayrağı diktiler.
Bu arada başlıkta da bahsettiğim gibi Semra Hanım elendi ve onca altını kaybetti. Sonra oğlunu yanına alıp evinin yolunu tuttu. Sinem kız ise Ata'ya kavuşamadı ama yarım kese altın da hiç fena sayılmazdı onun için...

YAZI:SABAH