BIST 10.557
DOLAR 32,16
EURO 35,12
ALTIN 2.433,16
HABER /  GÜNCEL

Özkök, Serim'in bu sözüne kızacak!

Tuna Serim, Hürriyet genel yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök'ün sinema yangını için yazdıklarını Özkök'e yakıştıramadı. Serim'in Özkök'ü eleştirme nedeni ise Emrah.....

Abone ol

Sinema yangını, yazarları ikiye böldü. Olayla ilgili köşe yazısında Emrah'ın yangın sırasında ağlmasını yadırgayan bir yazı yazan Ertuğrul Özkök'e Tuna Serim'den eleştiriler geldi. Serim, "Zilliler ve sanatçılar" köşesinde, Emrah'ın ağlamasının normal olduğunu çünkü Emrah'ın dizilerde hep ağladığını yazdı. Üstelik Serim, Özkök'ün 'erkekler ağlamaz' düşüncesinde bulunmasını da yadırgıyor. İşte Serim'in o ağır eleştirileri:

ERTUĞRUL Özkök, sinema yangınında ağlayan sanatçılara ateş püskürmüş, onları ayıplamış, kamera karşısında gözyaşlarına boğulan Emrah da bu yazıyla nasibini almış. Sanırım Özkök televizyon izlemiyor; Emrah dizilerde de ağlıyor, gözü yaşlı bir erkek olduğu için izleyicisi onu daha çok seviyor; hem erkekler ağlamaz sözü çağdaş bir dünyada demode olmadı mı? Geçen hafta boyunca Emrah'ın dizisinin ağlayan görüntüleri tanıtım olarak verildi. Özkök kendi grubunun televizyonundaki bu tanıtımı da mı izlemedi?

YAZI: H. VE .O. TERCÜMAN