BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.399,11
HABER /  SPOR

Semihe İtalyan kancası!

Fenerbahçe ve Milli Takım'ın gözdesi Semih'e büyük klüpler göz dikti. Çılgın bir teklif getirmeye hazırlanan klup bakın hangisi?

Abone ol

İtalyan devi Roma, F.Bahçe’nin golcüsü Semih için devrede... Fenerbahçe'nin son yıllarda kendi bünyesinden yetiştirdiği en büyük yıldız haline gelen Semih Şentürk, Avrupa’da da paylaşılamıyor. Sezon başında sözleşmesini yıllık 1.6 milyon Euro’ya 2+1 senelik daha uzatan Semih’in, geçen yıl olduğu gibi bu sene de talipleri bir hayli fazla. Sarı-lacivertli oyuncu hem Milli Takım’da hem de F.Bahçe forması altında golleri art arda sıralarken, bir anda Avrupa kulüplerinin yeniden gözdesi haline geliverdi.

ROMA İZLEMEYE ALDI

SEZON başlar başlamaz menajerlerin sıkı bir takibe aldığı Semih Şentürk’ü yine ciddi takımlar renklerine katabilmek için adeta birbirleriyle yarışa girmiş durumda. EURO 2008 finalleri ve MTK Budapeşte ile Ermenistan karşılaşmalarında İtalya’nın önde gelen kulüplerinden Roma’nın görevlendirdiği menajerlerin izlediği Semih için bu sezon devre arasında büyük bir teklif yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

ÇİLEK’TEN BİLGİ ALDILAR

SEMİH’İ uzun süreden beri yakından izleyen Roma Kulübü yetkilileri, futbolcunun avukatı Şenol Çilek’e ulaştı. Çilek, F.Bahçe ile yeni sözleşme imzaladıklarını bildirip “Şu an için sarı-lacivertli kulübün Semih’i satıp satmama konusunda ne gibi bir tutum sergileyeceğini bilemiyorum. Ancak devre arası teklif yapmak istiyorsanız, bunu direkt F.Bahçe yönetimiyle görüşmeniz gerekiyor” diye bilgi verdi. Roma Kulübü’nün ısrarla istediği Semih için ciddi bir bonservis bedelini gözden çıkartmaya hazır olduğu ve F.Bahçe’nin başını döndürecek bir rakamla devre arasında kulübün kapısını çalacağı öğrenildi. Bu arada bazı menajerler, Semih’in İtalya’daki transfer haklarını satın almak için girişimlerini sürdürüyor

ROMALILAR GELİYOR

ATTIĞI goller ve başarılı performansıyla taliplerinin artmasından oldukça memnun gözüken Semih Şentürk de çok mutlu. “Önce F.Bahçe’nin başarısı” diyen Semih, artık alçakgönüllü davranmayacağını, Milli Takım ile F.Bahçe’de attığı gollerle taliplerinin artacağını ve kulübü izin verirse büyük paralar kazandırmak istediğini söyledi.

Bu arada Semih’le ciddi olarak ilgilenen Roma kulübünün yetkililerin yarınki Belçika maçı için Türkiye’ye geleceği ve Saracoğlu’nda milli golcüyü canlı izleyecekleri öğrenildi.

Kaynak: Vatan