BIST 9.453
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.496,55
HABER /  MEDYA

Semih Öztürk onu kıskanıyor! Kimdir Serkay Tütüncü...

Survivor ünlüler takımında yer alan Semih Öztürk ile Serkay Tütüncü kavga etti. Peki kimdir Serkay Tütüncü , Semih Öztürk ona niye sardırdı?

Abone ol

Survivor gönüllüler takımının dikkat çeken isimlerinden biri Serkay Tütüncü... Semih Öztürk'ün kendine rakip olarak gördüğü Serkay Tütüncü kimdir? Semih Öztürk ile Serkay Tütüncü'nün son kavgasının sebebi kıskançlık mı?

Survivor gönüllüler takımında Efecan Dianzenza ile birlikte en dikkat çeken isim Serkay Tütüncü. Adadaki ilk günlerinde başarılı bir performans sergileyen Serkay Tütüncü sakatlanınca bir süre oyunlardan uzak kaldı. Bu süreçte de arkadaşları arasında yıldızını yükselten Serkay Tütüncü Survivor'daki dokunulmazlık oyununda sahalara döndü.

SEMİH ÖZTÜRK İLE SERKAY TÜTÜNCÜ KAVGASI

Serkay Tütüncü'nün oyunlara dönüşüne arkadaşları tam destek verip sevinç gösterisi yaparken Semih Öztürk tablodan rahatsız oldu. Serkay Tütüncü çıktığı ilk oyunu kötü atışlara rağmen kazanınca da Semih Öztürk kavga çıkardı. İşte ikili arasındaki o diyalog;

KİMDİR SERKAY TÜTÜNCÜ?

Semih Öztürk ile ilk günden yıldızı barışmayan Serkay Tütüncü spor geçmişi sebebiyle öne çıkan isimlerden.

Peki kimdir Serkay Tütüncü nerelidir? Survivor 2016 Gönüllüler takımı kadrosunda iddialı duruşu ile dikkat çeken Serkay Tütüncü İzmir Tire doğumlu.

7 Şubat 1991 doğumlu olan Serkay Tütüncü Survivor'ın en genç yarışmacıları arasında.

Serkay Tütüncü amatör bir futbolcu. Adadaki oyunlarda da bunun faydasını görünüyor. 178 boyunda ve 76 kilo ağırlığında olan Serkay Tütüncü, performansı ile adından hayli söz ettirecek gibi görünüyor.

SERKAY TÜTÜNCÜ VE SEVGİLİSİ INSTAGRAM HESABI

Serkay Tütüncü instagram hesabında en son sevgilisi ile olan bu fotoğrafını paylaşıp altına da veda notu düşmüş.

Serkay vedasında şunları yazmış; "Veda değil. Ufak bir ayrı kalma sadece. O uzun kirpiklerini hiç kırpmadan beni izle tamam mı? Bizim için neler yapabileceğimi izle. İnancın kuvvetim,sabrın zaferim olsun! İnşallah yanına şampiyon olarak döneceğim! Seni seviyorum sevgilim!!"