BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,54
HABER /  MEDYA

Semih Öztürk kimdir Survivor'dan ayrılıyor mu?

Semih Öztürk kimdir Survivor'daki kavgası ve rahatsızlığı olay oldu. Survivor gönüllülerde yarışan Semih Öztürk'ün takım arkadaşı Damla can ile yaptığı kavga olay oldu. Yarışmada bayılan Semih Öztürk'e ne oldu, yarışmadan ayrılıyor mu?

Abone ol

Semih Öztürk kimdir Survivor'ın en olaylı ismii oldu. Survivor yeni bölümde takım arkadaşı Damla Can ile tartışan Semih Survivor'daki ipleri eline aldı. Ödül oyunu sırasında bench'te otururken fenalaşıp bayılan Semih Öztürk'ün son durumu nasıl, peki Semih Survivor'dan ayrılacak mı? Tüm bu soruların cevabı bu akşam cevaplanacak.

SURVİVOR SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR YARIŞMADAN AYRILIYOR MU?

Survivor gönüllüler takımını birbirine düşüren Semih Öztürk kimdir ve ne iş yapar? Demet Akalın Semih Öztürk destekçisi mi? Semih Öztürk'an Ütopya yarışmasındaki mastürbasyon skandalı neydi?

Survivor gönüllüler adasında kavga çıkartan Semih Öztürk'ü izleyici Ütopya yarışmasından tanıyor. TV8 kanalında ekrana gelen bu yarışmada Semih Öztürk sevgilisi Kurretülayn Matur ile olan uygunsuz görüntüleri ile gündeme gelmişti.

SURVİVOR SEMİH ÖZTÜRK

Semih Öztürk adada çıkardığı son kavgadan sonra Demet Akalın'ın da gündemine girdi. Ütopya yarışmasında Semih Öztürk'e destek veren Demet Akalın Survivor için de arka çıktı.

Demet Akalın Efecan'ı dövmeye kalkan ve 'çakarım ha' diyen Semih'e destek vererek twiitter hesabından şunları yazdı;

Demet Akalın survivor semih öztürk

SEMİH ÖZTÜRK EFECAN VE SERKAY İLE KAVGASI

ACUN ILICALI SEMİH ÖZTÜRK'E TORPİL Mİ YAPIYOR?

Semih Öztürk'ün bu kavgası ada konseyine de taşındı. Acun Ilıcalı TV8 Ütopya yarışmasında başrolü verdiği Semih Öztürk'e konseyde sahip çıktı. Semih Öztürk'ten yana yorumlar yapan Acun Ilıcalı, Efecan ve Serkay'ı eleştirdi.

SEMİH ÖZTÜRK SURVİVOR ADASINDAKİ SON HALİ

Semih Öztürk Survivor adasına gittikten sonra hayli zayıflamış görünüyor. Instagram hesabından yayınlanan fotoğrafında da Semih Öztürk'ün ne kadar kilo verdiği net bir şekilde görülüyor.

SEMİH ÖZTÜRK MASTÜRBASYON SKANDALI

Semih Öztürk Ütopya yarışmasında finale kadar kalan isimlerden biriydi. Birinciliği son dakikada Tuncay'a kaptırmıştı. Ütopya yarışmasına ise karakteri ile damga vurmuştu.

survivor semih öztürk kimdir mastürbasyon'Kötü adam' olarak nam salan Semih Öztürk sevgilisi Kurratülayn'ın kucağında mastürbasyon yapacak kadar ileri gitmişti. Semih Öztürk'ün bu görüntüsü sosyal medyaya düşünce Acun Medya iddiaları yalanlamıştı. Ancak görüntüler fazlasıyla gerçekçiydi.

SEMİH ÖZTÜRK SEVGİLİSİ KURRETÜLAYN MATUR KİMDİR?

Ütopya yarışmasında Kurretülayn Marut ile sevgili olan Semih Öztürk dışarı çıkınca evleneceklerini söylüyordu. Ancak çift şimdiye kadar bu sözünü yerine getirmedi. İkili arasındaki yarışma aşkı reklamdan öte gitmedi.