BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  GÜNCEL

Acun Ilıcalı müjdeyi verdi Türkiye'ye Survivor parkuru

ŞIRNAK Günyüzü Köyü'nde kendi yaptıkları parkurla Survivor düzenleyen çocuklara Acun Ilıcalı'dan büyük müjde geldi. Ilıcalı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada köye parkur kuracaklarını açıkladı.

Abone ol

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Günyüzü köyündeki yaşları 8 ile 13 arasında olan bir grup çocuk, Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor Yarışma programından etkilenerek bahçelerinde kendi imkanlarıyla yarışma parkurları yaptı.

Teneke, araç lastiği, demir, battaniye, odun, briket ve kamyonetlerin kasasından Oyun sahası kuran çocuklar, zorlu yarışmalarla adeta büyüklerine taş çıkarttı.

BİR ŞEY ALAMADAN EVLERİNE DÖNÜYORLAR

Acun Ilıcalı karakterini oynayan Şahin Oğurlu oyuna başlamadan önce ’Ünlüler’ ve ’Gönüllüler’ diye iki ayrı takım kurarak oyunu başlatıyor. Zorlu etaplardan geçen yarışmacılar mavi bayrağı alabilmek için tehlikeli etaplardan geçerek kazanmak için hırsla koşuyor. Kazanan takımlar ise bir şey alamadan akşam vakitlerinde evlerine dağılıyor.

ACUN ILICALI’DAN YARDIM İSTEDİLER

Çocuklardan 11 yaşındaki Rabiya Roza Ediş, Acun Ilıcalı’ya seslenerek köylerinde bir oyun sahası kurulmasını istedi. Ediş, "Ben burada Acun ağabeye rakip çıkıyorum, oynadığımız oyunlar bize gayet iyi geliyor. Bu oyunları oynamamızın nedeni Survivor yarışmasından esinlendiğimiz için televizyonda sürekli görüyoruz bu yüzden hafta sonlarında bu bahçeye gelip akşama kadar oynuyoruz. Kendi imkanlarımızla oyunlar hazırladık ona benzediğine inanıyoruz. Eğlenebileceğimiz oyun, park yeri yok. Acun ağabeyden bize bir oyun parkı yapmasını istiyoruz. Hepimiz onun hayranıyız keşke görme şansımız olsaydı" dedi.

ACUN ILICALI TWITTER'DAN MÜJDEYİ VERDİ

Çocukların talebine kayıtsız kalmayan Acun Ilıcalı, bu hafta parkur hazırlayacaklarının müjdesini verdi. Ilıcalı Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Şırnak’ın Günyüzü köyündeki sevgili çocuklar, Survivor köyü haberlerini okudum, Arkadaşlarımız bu hafta gelip parkurunuzu hazırlayacaklar. Dominik’den hepinize sevgiler" ifadelerini kullandı.