BIST 9.774
DOLAR 32,52
EURO 34,98
ALTIN 2.435,20
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Can Dündar Silivri'de bakın ne kitabı yazıyor?

Sayım Çınar, Can Yayınları'nın sahibi Can Öz ile konuştu, ortaya yeni projelere, yeni kitaplara, yeni yayın dönemine dair zengin bir söyleşi çıktı.

Abone ol

GAZETECİLER.COM - ÖZEL İÇERİK

Sayım Çınar, Can Yayınları'nın sahibi Can Öz ile konuştu, ortaya yeni projelere, yeni kitaplara, yeni yayın dönemine dair zengin bir söyleşi çıktı.

Söyleşinin en ilginç yanlarından biri MİT TIRları davasından tutuklanan ve hakkında ağırlaştırlmış müebbet hapis cezası istenen Cumhuriyet genel yayın yönetmeni Can Dündar'ın Can Yayınları için kaleme almaya başladğı yeni kitap ile ilgili.

İşte Sayım Çınar'ın sorularına, Can Öz'ün verdiği o yanıtlardan dikkat çeken bir kısmı:

Yeni yayın döneminde sürprizleriniz olacak. Can Dündar'la bir kitap planlıyorsunuz. Biraz bahseder misiniz?

Henüz belli değil tam anlamıyla içeriği, henüz okumadık. Can Abi'yi gittim gördüm, sabahtan akşama notlar aldığını öğrendim, google'sızlığa zor alışmıştı ama avukatlardan bilgi alıyordu. İçerde olma haline dair bir kitap. Birkaç haftaya bir şeyler göreceğiz. Benim gördüğüm büyük bir yazma enerjisi var ve ilginç bir yere geldi. Mektuplarından da hissediliyor bu. Ağırlığı olan bir yazar olmuş eskisinden bile daha çok. Büyük bir adamdır, yazdıklarını görünce çok etkileneceğiz gibi geliyor bana.

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN>>http://www.gazeteciler.com/data/news/590x260/1456141020-sayimcinar-canoz.jpg