BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,67
ALTIN 2.410,50
HABER /  MEDYA

Şehzade Mustafa ölüm anı İZLE - Muhteşem Yüzyıl son bölüm

Muhteşem Yüzyıl son bölüm Şehzade Mustafa'nın ölüm sahnesi izle... Muhteşem Yüzyıl son bölümde yaşananlar ve nefes kesen o sahne haberimizde...

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl son bölümü tüm Türkiye'yi ekrana kilitledi, sosyal medyada gecenin en çok konuşulan konusu oldu.

Muhteşem Yüzyıl'ın yayınlanan son bölümüne ( Muhteşem Yüzyıl 123. bölüm) Şehzade Mustafa'nın ölüm sahnesi damga vurdu.

Şehzade Mustafa gerçekte nasıl katledildi TIKLA

Muhteşem Yüzyıl ( 123. bölüm) son bölümde yaşananlar:

Kanuni Sultan Süleyman'ın kendisine ihanet ettiğini düşündüğü oğlu Şehzade Mustafa'yı huzuruna çağırması herkesi endişelendirmiştir. Şehzade Mustafa Mahidevran Sultan’la eşi Mihrünnisa Hatun’un tüm engel olma çabalarına ve çadırına atılan oklu idam fermanına rağmen, babası Sultan Süleyman'a güvenerek çadıra gitmeye karar veriyor. Çadıra yankılıç giden Mustafa cellatların elinden kurtulsa da Zal Mustafa'nın müdahale etmesiyle beraber boğduruluyor. Şehzade Mustafa'nın boğulma anını ise Sultan Süleyman tül perdelerin arkasından seyrediyor.


Muhteşem Yüzyıl Şehzade Mustafa ölüm anı İZLE

Muhteşem Yüzyıl 123.Bölüm Özeti

Mustafa’nın ölümüne hükmeden Süleyman, sessizliğe bürünüyor. Mustafa, Süleyman’dan gelen emirle ordugaha çağırılıyor. Süleyman’ın halinden korkan Hürrem ise Mustafa’nın sona yaklaştığını anlıyor. Herkes Mustafa’nın ordugaha gitmesini engellemeye çalışırken, Mustafa babasının kendisine kıyacağına inanmak istemiyor! Cihangir, babasından Mustafa’yı öldürmeyeceğine dair söz alıyor! Atmaca ve Taşlıcalı Mustafa’dan gizli bir isyan tertip ediyor. Son anda ihaneti anlayan Atmaca, ölümle burun buruna geliyor.Ve şehzade Mustafa çadıra giriyor.Süleyman verdiği kararın ağırlığıyla sessizliğe bürünür. O’nun bu hali Hürrem’i korkutur. Cihangir ve Bayezıt, Süleyman’ı Mustafa’ya tuzak kurulduğuna ikna etmek ister. Süleyman ise kararını vermiştir.Süleyman Mustafa’yı ordugaha çağırır.Mahidevran ve Nisa, Mustafa’nın Süleyman’ın karşısına çıkmasını engellemeye çalışırlar. Mustafa, babasının kendisini öldüreceğine inanmak istemez.