BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Şehrizar Konakları sahiplerini bekliyor

Çalık Gayrimenkul'ün İstanbul Altunizade'de Boğaz'a nazır inşa ettiği Şehrizar Konakları alıcılarını bekliyor.

Abone ol

Yurtdışındaki Yatırım atağının ardından iç pazara yönelen Çalık Gayrimenkul'ün İstanbul Altunizade'de Boğaz'a nazır inşa ettiği Şehrizar Konakları, son dönemlerin en dikkat çeken projeleri arasında yer alıyor.

Şehrizar Konakları'nda, 300 metrekare taban oturumlu 38 blok ve 208 Lüks Daire yer alıyor. 600 araç kapasiteli 5 ayrı Otopark katının yer aldığı proje, kendi içerisinde birkaç bloğun birleştiği mahallelerden oluşuyor.

Yeni ama tanıdık bir yer hissiyle dolu olan Şehrizar Konakları, Boğaziçi'ne inen yamacın üzerindeki geniş iç bahçeye bakan özel bir dünya içinde saklanmasıyla adeta parıldıyor. Boğaz çevresindeki Organik yerleşmelerin arasındaki yollarla aynı nitelikleri taşıyan konaklar, mahallelerdeki kültürü ve huzuru da bir arada sunuyor. Konakların yerleşmesi birer kat farkla Boğaziçi'ne doğru inerek düzenlendiği için bütün yapılar, umulmadık ve zengin manzara içeriyor.

Doğanın özgürlüğüne dostça yaklaşan Şehrizar Konakları, özellikle İstanbul bitkilerinin kullanıldığı peyzaj düzenlemeleri, geniş bahçeleri, kameriyeleri ve temiz havası ile kişiye özel bir dünya sunuyor. İstanbul bitkilerinden oluşan bahçeleri ile sosyal etkinlik alanları, kentin stresinden ve yoğunluğundan uzaklaşmak isteyenler için vazgeçilmez bir yer niteliği taşıyor. Şehrizar Konakları'nın yanı başında yer alan büyük koru, Konak sahiplerine evlerinden uzaklaşmadan yemyeşil ağaçlara dokunup, korunun temiz havasında dinlenme fırsatı sunuyor.

Şehrizar Konakları'nda 3+1 daireler 2 milyon 150 bin liradan satışa sunuluyor.

Projenin toplam Yatırım bedelinin 450 milyon TL olan proje Türkiye'nin başarılı mimarlarından Han Tümertekin, Nevzat Sayın, İhsan Bilgin ve Sinan Kafadar imzasını taşıyor.

Şehrizar Konakları İletşim bilgileri

Web : www.sehrizar.net

e-mail : info@sehrizarkonaklari.com

Tel : 0 216 557 90 10