BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.439,83
HABER /  GÜNCEL

Şehrazat affedecek mi?

"Binbir Gece"de Şehrazat'ın hayatından çıkardığı Onur kendini aklama peşinde.

Abone ol

Başrollerinde; Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci'nin oynadıkları, Tomris İncer, Metin Çekmez, Yonca Cevher Yenel ve Ergün Demir'in de önemli rollerini üstlendikleri "Binbir Gece" bu gece yeni bölümüyle ekrana geliyor. .

Bennu sarhoşluğu nedeniyle çıkan yangında çaresiz kalmıştır. Peride'nin Şehrazat'a yaptığı beklenmedik ziyaret büyük sürprizlere gebedir.

Yasemin, bir an önce kendini aklama peşinde olan Onur'a, Jale'yle ilgili önemli bilgiler getirir. Zafer'in aşkından kaçmaya çalışan Melek çelişkiler içindedir. Hastaneden dönen Füsun'a en büyük destek Ali Kemal'den gelir. Ali Kemal'in Cansel'i ve doğacak bebeğini unutması Burhan'ı kaygılandırır.

Bennu'yla daha önce ayrılık konuşması yapan Kerem vicdan azabı çekmektedir. Burhan'dan gelen yeni bir teklif Şehrazat'ı şaşkınlığa uğratır. Arkadaşlıkları yara alan Onur ve Kerem iş konusunda da ters düşerler. Cansel'in başı belaya girer ama Ali Kemal, Füsun'la ilişkisini riske etmek istemez. Onur'a sürpriz bir misafir gelir.