BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sanki ölüler beni çağırıyor !

Öldürdüğü kurbanlarını yiyen cani, cinayet yerlerine tekrardan gitmiş...

Abone ol

“Kuzuların Sessizliği” filmindeki öldürdüğü kurbanlarının etlerini yiyen Hannibal Recter’ı akıllara getiren “Ankaralı Hannibal” Özgür Dizdar’ın, işlediği iki cinayetin ardından ertesi gün olay yerine gittiği belirlendi.

Temizlik işçisi Cafer Er’i öldürmesinin ardından cesedi keserek bir kısmını yediği, bir kısmını da köpeklere yedirdiği saptanan Dizdar’ın bir ay önce de bilgisayar mühendisi Sedat Erzurumlu’yu vurarak öldürdüğü belirlenmişti.

‘O anı tekrar yaşıyorum’

Cinayet masası dedektifleri, yaptıkları araştırmada ilginç bir ayrıntıya ulaştı. Erzurumlu’nun öldürüldüğü işyerinin kapısının cinayetten birgün sonra kırılarak içeri girildiği belirlendi. Dizdar’ın de sorguda dükkana girenin kendisinin olduğunu söylediği öğrenildi.

Er’in öldürdüğü yere de cinayetten bir gün sonra gittiğini anlatan Dizdar’ın, “Sanki ölüler beni tekrar çağırıyor. O anı tekrar yaşıyorum” dediği belirtildi. Öte yandan, soruşturma çerçevesinde gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan anne babanın ise, Ankara’yı terk ettiği öğrenildi.

(Haber: Ömür Ünver/Vatan)