BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,05
ALTIN 2.467,06
HABER /  DÜNYA

Şehit polisin annesinden ağlatan ağıt

Adana’da, Gezi Parkı gösterileri sırasında köprüden düşünce kaldırıldığı hastanede şehit olan Komiser Mustafa Sarı’nın annesinin yaktığı ağı...

Abone ol

Adana’da, Gezi Parkı gösterileri sırasında köprüden düşünce kaldırıldığı hastanede şehit olan Komiser Mustafa Sarı’nın annesinin yaktığı ağıt yürekleri dağladı.
Dün akşam gösteri sırasında yapımı devam eden 5 metre yüksekliğindeki alt geçidin inşaatından düşmesi sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde şehit olan Komiser Mustafa Sarı’nın (27) cenazesi hastane morguna kaldırıldı.
Hastane önünde bekleyen Sarı’nın yakınları, acı haber üzerine adeta yıkıldı. Polis memurunun annesi Elif Sarı’nın ağıdı ise duyanların yüreğini dağladı. Polis Akademisi’nden 6 yıl önce mezun olan ve Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görev yapan Sarı’nın eşi Eda Sarı’nın 3 aylık hamile olduğu öğrenildi. Komiser Mustafa Sarı’nın cenazesi, Adana Valiliği bahçesinde düzenlenecek törenin ardından Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde toprağa verilecek.
(İHA)