BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.418,53
HABER /  DÜNYA

Şehit polise son veda

Adana’daki Gezi Parkı gösterileri sırasında altgeçit inşaatından düşerek ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Komiser Mustafa...

Abone ol

Adana’daki Gezi Parkı gösterileri sırasında altgeçit inşaatından düşerek ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Komiser Mustafa Sarı, son yolculuğuna uğurlandı. Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde düzenlenen cenaze törenine İçişleri Bakanı Muammer Güler de katıldı.
Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü’nde görevli komiser Mustafa Sarı’nın cenazesi, öğleye doğru Düziçi Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Uzunbanı Mahallesi’ndeki cenaze evine, oradan da törenin yapıldığı İrfanlı Camii’ne getirildi.
Törende şehidin annesi Elif Sarı, babası İbrahim Sarı ve eşi Eda Sarı, metanetlerini korumaya çalıştı. Şehit polisin annesi, 5 aylık hamile olan gelinini sık sık teskin etmeye çalıştı.
Bu arada, aynı camide Cuma namazını kılan İçişleri Bakanı Muammer Güler, şehit polisin ailesine başsağlığı diledi. Daha sonra Osmaniye Müftüsü Ramazan Çortul, Mustafa Sarı’nın cenaze namazını kıldırdı. Namazın ardından bir süre omuzlarda taşınan şehidin tabutu, cenaze aracına konularak şehir mezarlığında toprağa verildi.
Törene, Bakan Güler’in yanı sıra, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Adana Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, Osmaniye Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Osmaniye milletvekilleri ile vatandaşlar katıldı.
(İHA)