BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,89
ALTIN 2.422,28
HABER /  GÜNCEL

Şehit polis önce iki evladını sonra da...

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan polis memuru Özdere'nin cenazesi Kocaeli'ye getirildi.

Abone ol

Doğum gününden 2 gün önce şehit olduğu öğrenilen Özdere, Gölcük ilçesinde toprağa verilecek.

Özdere'nin, akciğer kanseri olan hemşire eşi Şerife Özdemir'i de iki evladının ardından 2001 yılında toprağa verdiği belirtildi.
 
Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan özel harekat polisi Bayram Özdere'nin naaşı, Kocaeli'deki Cengiz Topel Havalimanı'na getirildi.

Şehit Özdere'nin cenazesini, yakınları, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Garnizon Komutanı Korgeneral Mehmet Daysal, Deniz Hava Komutanı Tuğamiral Tezcan Kızılelma, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz, Emniyet Müdürü Levent Yarımel ile öteki ilgililer karşıladı.

Uçaktan tören mangasınca alınan Türk bayrağına sarılı şehidin naaşı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait cenaze aracına kadar omuzlarda taşındı.

Vali Güzeloğlu ve diğer ilgililer, şehidin ailesine ile yakınlarına başsağlığı diledi.
Şehidin cenazesi daha sonra defnedilmek üzere Gölcük ilçesine gönderildi.

ÖZDERE'NİN ACILARLA DOLU HAYATI

Şehit özel harekat polisi Bayram Özdere'nin 1994'te göreve başladığı, Şerife Özdere ile ilk evliliğini yaptığı, çiftin dünyaya gelen ilk bebeklerini kaybettiği, bir yıl sonra da ikinci kez evlat acısı yaşadıkları öğrenildi.

Özdere'nin, akciğer kanseri olan hemşire eşi Şerife Özdemir'i de iki evladının ardından 2001 yılında toprağa verdiği belirtildi.

İkinci evliliğini Fazilet Özdere ile yapan şehit polisin, dünyaya gelen kız çocuğuna "Elif Canan" adını koyduğu kaydedildi.

Özdere'nin doğum günü 24 Ocak'tan 2 gün önce şehit edildiği ifade edildi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde dün terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda özel harekat polisi Bayram Özdere (44) şehit olmuş, 3 polis memuru yaralanmıştı.