BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.423,70
HABER /  GÜNCEL

Şehit özel harekatçı meğer 7 ay önce...

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde şehit olan özel harekat polisi Coşkun Nazilli ile ilgili ortaya çıkan ayrıntı yürekleri dağladı.

Abone ol

Şehit özel harekat polisi Coşkun Nazilli, 7 ay önce şehit olan arkadaşının cenazesini memlemketine gönüllü olarak götürmüş.

Nazilli'nin Fransa'da özel görevdeyken dilekçeyle Nusaybin'e gönüllü gittiği belirtilen Nazili, bugün Alanya'da toprağa verilecek.

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde şehit olan özel harekat polisi Coşkun Nazilli'nin, Mardin Midyat'ta 8 Ağustos 2015 tarihinde şehit olan 4 yıllık polis memuru Abdullah Ümit Sercan ile arkadaş olduğu ve o dönem arkadaşının cenazesini Alanya'ya taşıyan uçakta gönüllü olarak bulunduğu belirtildi.

UZUN SÜREDİR GÖRÜŞÜYORLARDI

Yaklaşık 7 ay arayla şehit olan Coşkun Nazilli ile Abdullah Ümit Sercan'ın, Konya'nın Hadim İlçesi'ne bağlı Dedemli Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu, hem aileleri hem de kendilerinin uzun süredir görüştüğü kaydedildi.

PARİS'TEN GÖNÜLLÜ GELDİ

Şehit Uzman Çavuş Vedat Aykut'un Diyarbakır'daki babaevine acı haber ulaştı. Oğlunun şehit haberini alan baba Ali ve anne Ayşe Aykut ile yakınları, gözyaşı döktü. Şehit Aykut'un biri 40 günlük diğeri 3 yaşında iki çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Özel harekat polisi Coşkun Nazilli'nin, Alanya'daki babaevinde yas var. Aslen Konyalı olan Nazilli'nin iki çocuğunun olduğu öğrenildi. Nazilli'nin, Fransa'da özel görevde iken dilekçe ile Nusaybin ilçesine gönüllü gittiği öğrenildi. Mersin nüfusuna kayıtlı şehit Özdemir'in bir yıl önce evlendiği belirtidi. Osmaniye nüfususna kayıtlı şehit Etiz'in iki kız babası öğrenildi.