BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.426,33
HABER /  MEDYA

İbrahim Giydirir kimdir Avatar Atakan ile meğer mazileri varmış

Survivor 2016 gönüllüler takımında yer alan İbrahim Giydirir kimdir? Nihal Candan'ı yakan İbrahim ile Avatar Atakan nereden tanışıyor? Atakan'ın babası ile İbrahim'in birlikte çekilmiş fotoğrafı.

Abone ol

Survivor 2016 adasında başarılı bir performans sergileyen İbrahim Giydirir son ada konseyinde sürpriz bir hamleyle Nihal Candan'ı eleme adayı yaptı. Peki kimdir İbrahim Giydirir , Avatar Atakan ve onun babası ile nereden tanışıyor?

Survivor gönüllülerin 'en başarılı' yarışmacılarından biri olan İbrahim Giydirir kendisine 'babacığım' diyen Nihal Candan ile neden bozuştu? Bunun sebebi geçen haftaki cocunut kavgası. Nihal Candan arkasından sürekli olarak çok yediğini söylediği İbrahim Giydirir ile coconut kavgası yapmıştı. Bu kavgada hayli sinirlenen İbrahim elindeki coconutı ona fırlatmış ve bileğinden yaralanmasına yolaçmıştı.

İbrahim Giydirir daha sonra gidip özür dilemişti ancak Nihal Candan ile ipleri kopardığı o gün belliydi. Serkay Tütüncü de iyileşip yarışlara döndükten sonra Nihal Candan konusunda kulislere başladı. İbrahim'i de Serkay Tütüncü etkiledi ve Nihal'in adını yazdırdı.

İBRAHİM GİYDİRİR İLE AVATAR ATAKAN'IN BABASININ FOTOĞRAFI

İbrahim Giydirir ile ünlüler takımının en iyi performansa sahip yarışmacısı Avatan Atakan tanış çıktı. Atakan'ın babası Mehmet Aslan'ın ile İbrahim Giydirir 'in birlikte çekilmiş fotografları konuşuluyor.

Bu kare Mehmet Arslan'ın instagram hesabında yer alıyor. İbrahim Giydirir ile Atakan yaptıkları spor dalından dolayı tanışlar.

İBRAHİM GİYDİRİR KAFES DÖVÜŞCÜSÜ

Atakan gibi İbrahim Giydirir de dövüş sporcusu. 26 yaşında olan İbrahim Giydirir bir kafes dövüşçüsü.

Muay Thai dövüşçüsü olan İbrahim Giydirir, 1.93 boyunda. Giydirir ayrıca Atakan gibi kick boks da yapıyor. Çıktığı 22 kick boks maçının 19'unu kazandı ve 3 kez kaybetti. 19 galibiyetin 7'si ise nakavt ile.


Muay Thai dalındaki dereceleri ise; 2012 yılında IFMA Avrupa Muaythai Şampiyonası ve Avrupa Kupası'nda Altın Madalya kazandı. 2013 yılında IFMA Avrupa Muaythai Şampiyonasında -91 kg / 200 Bronz Madalya kazandı.