BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.511,77
HABER /  GÜNCEL

Ambulansa binmeyen yaralı yüzbaşı bakın ne yaptı!

PKK'ya karşı yürütülen operasyonlarda kahramanlık hikayeleri yazılıyor. Tıpkı Gökçe-4 Operasyonu'na katılan Yüzbaşı Ömer Kabataş'ta olduğu gibi.

Abone ol

Terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen bir operasyonda çıkan çatışmada yaralanan Yüzbaşı Ömer Kabataş, başından yaralanmasına rağmen ambulansa binmeyip operasyona devam etti.

YÜZBAŞIYA MADALYA

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, "Kars’ın Kağızman ilçesinde 16 Ağustos 2015 tarihinde icra edilen Gökçe-4 Operasyonu’na bilfiil iştirak ederek, başından yaralanmasına rağmen çatışma bölgesine gelen ambulansa binmeyip operasyona devam ederek yüce Türk milletinin güven ve huzuru için hayatını hiçe sayıp, aldığı görevleri emsallerine örnek olacak şekilde büyük bir cesaret ve feragat ile ifa eden Jandarma Yüzbaşı Ömer Kabataş, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri Üstün Cesaret ve Feragat Madalyası ile taltif edilmiştir" denildi.

Erzurum’daki 9’uncu Kolordu Karargahı’nda yapılan madalya tevcih töreni, 9’uncu Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay, Erzurum Jandarma Bölge Komutanı, 9’uncu Kolordu Komutanlığı personeli ile Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı personelinin katılımıyla gerçekleşti.